2777
2789
سلام مهتاب جان من سئول هستم عزیزم سوالت چیه؟

سلام عزیز دلم من واقعا عاشق کره هستم.یه سوال واقعا آنقدر ادماشون با فرهنگ  متمدن هستن و آنقدر زندگیاشون زیباست مثل فیلم هاشون ک نشون میدن.خیلی دوست دارم برم کره.ب نظر جای خیلی خوبی برا زندگی .طرز لباس پوشیدنشون و رفتارشان با دیگران همین طوری هست ک داخل فیلماشون هست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانمایی که کره زندگی میکنین میدونین علت خوب بودن پوست کره ای ها چیه؟یعنی چیزای خاصی برا پوستشون استف ...

عزیزم کلا کره ایها خیلی به پوستشون میرسن مدام در حال کرم و لوشن زدن هستن کرمهاشون هم عالیه و البته بیشتر برا جنس پوست خودشونه مواد غذاییشون هم بیشتر دریایی هست و سبزیجات اینهم موثره ولی در کنار اینها کلا ژنتیکی پوستشون خوبه سفت و محکمه و هم خیلی خوب ارایش میکنن 

سلام مهتاب جان من سئول هستم عزیزم سوالت چیه؟

خوشبحالت😍🤗🤗

اگه از پستم خوشت اومد.اگه دوستداشتی⁦☝️⁩یدونه صلوات لطفا😚مشکل خانوادگیمون حل شه🥺.                                                                                                                    میگم اگه من بیشتر از یکماه نیومدم سایت بدونید 100٪ مُردم🤭 برام فاتحه بفرستین😁🥰

تاپیک سال ۸۷ هست😍

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
ههههالان دیگه نیستم ها

خخخ اره اخره تاپیک دیدم

اگه از پستم خوشت اومد.اگه دوستداشتی⁦☝️⁩یدونه صلوات لطفا😚مشکل خانوادگیمون حل شه🥺.                                                                                                                    میگم اگه من بیشتر از یکماه نیومدم سایت بدونید 100٪ مُردم🤭 برام فاتحه بفرستین😁🥰
اره تایپیک قدیمیه من کاربری قدیمیم همون توتک بود که یادم نیست چرا نتونستم ازش استفاده کنم فکر کنم عض ...

چقدر خوبه حس خوبی میگیرم از کسایی که قدیمی ان

هنوز سئول زندگی میکنید؟

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

نوع حرف زدن و ادبیات اون سالا رو با الان مقایسه کنین تفاوت رو در زمان حس میکنین خیلی جالبه الان دارم میفهمم چطوری زمان های خیلی قدیم اونجوری کتابی صحبت میکرردن(مث فیلمای تاریخی) و ما الان اینجوری حرف میزنیم

سلام عزیزم لطف داری به من ما الان کانادا هستیم 

ای جانم    اتفاقا چند وقت پیش دوباره اینجا سرزدم گفتم یعنی مهرک به انجا سر میزنه..... الان خیلی خوشحال و سوپرایز شدم   امیدوارم سلامت و شاد باشی عزیزم.... مهرک جان فک کنم گفته بودین چون کره پاس نمیده اونجا دائم نمیمونید به خاطر همین رفتین کانادا؟؟؟ میشه از زندگی تو کانادا بگین که چه نکات مثبت و منفی داره ... چون منم قصد مهاجرت دارم قطعا نظرات شما میتونه کمک کنه