2777
2789
سلام نرگس جون باشه عزیزم من هستم اگه کاری داشت یا کمکی خواست بگو به من میل بزنه

سلام مهرک جون میشه منم ادرس ایمیلتونو داشته باشم؟؟؟چون چندتا سوال دارم❤❤البته اگه مراحمتی ندارم براتون🌟❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان امیدوارم همتون خوب باشید اووووه عمریه انگار نیومدم نی نی سایت راستش از وقتی قیافه سایت عوض شد دیگه حس خوبی نداشتم بعدم انگار عادت کردم به نیومدن الانم دیگه خیلی دلیلی نداره تو این تایپیک باشم چون دیگه کره زندگی نمیکنم ولی بازم اگه سوالی داشتید جواب میدم بالاخره ده سال زندگی کردم اونجا یه سری اطلاعات دارم کمکی بتونم انجام میدم

سلام دوستان امیدوارم همتون خوب باشید اووووه عمریه انگار نیومدم نی نی سایت راستش از وقتی قیافه سایت ع ...

مهرک جان خوبی؟ چقدر خوبه که اومدی من نظرات رو میخوندم ولی کابریم رو الان عوض کردم

عزیزم میشه برام بگی زندگی اونجا چطوره؟ برای مهاجرت کره گزینه خوبی هست؟

جیگر توروخدا راهنمایی کن، واقعا دارم دق میکنم از اوضاع اینجا 

سلام دوستان امیدوارم همتون خوب باشید اووووه عمریه انگار نیومدم نی نی سایت راستش از وقتی قیافه سایت ع ...

سلام گلم راستش من تازه این تاپیکو پیدا کردم و میخواستم ازت درباره رشته حقوق بپرسم

میخواستم بدونم فردی که تو رشته حقوق قبول شده باشه میتونه به کره جنوبی مهاجرت کنه  و دانشگاه بره؟؟؟؟اگه بورسیه بشه همه چیز آسون تر میشه درسته؟؟؟؟

و لطفا در نظر بگیرین که این فرد هیچ مشکلی با فرهنگ و رسم های خاص کره ای نداره و راستی زبان کره ایش هم عالیه و مدرک هم داره و زبان انگلیسی هم بلده و مدرک داره......

و میخواستم بدونم این فرد اگه از طریق رشته حقوق به کره  امد و تونست در کره جنوبی زندگی کنه و به عنوان یک وکیل فارغ شد و خواست بره دنبال کار اونوقت کره ای ها با این مشکلی ندارن که ایرانیه؟؟؟البته باید اینم در نظر بگیریم که ایشون از دانشگاه خودشون فارغ شده........پس نباید مشکلی از نظر تحصیلات و مدرک دانشگاهی به وجود بیاد درسته؟؟؟؟

واقعا معذرت میخوام از این که این همه سوال پرسیدم.........

و شما قبلا گفته بودین که ایرانی زیاد در کره جنوبی نیست درسته؟؟؟

ولی من در یکی از سایت های مهاجرت به کشور های آسیایی خوندم که امسال میانگین گرفتن و فهمیدن حدود 700یا800نفر ایرانی در کره جنوبی زندگی میکنن....به نظر شما که چند سال در کره جنوبی زندگی کردین این خبر درسته؟؟؟؟

بازم ببخشید که این همه سوال پرسیدم

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
مهرک جان خوبی؟ چقدر خوبه که اومدی من نظرات رو میخوندم ولی کابریم رو الان عوض کردم عزیزم میشه برام ب ...

سلام عزیزم 

والا اگه نظر شخصی منو بخواید گزینه خوبی نیست چون اولا که کشور گرونیه و دوم این که به سختی به مهاجرها کار میدن بعدشم که الان از خود امریکا یه قدم جلوترن و با ایرانیا خیلی بد برخورد میکنن مثل بستن حسابهای بانکی ایرانیها

گرفتن پاسش هم که اصلا اسون نیست

سلام گلم راستش من تازه این تاپیکو پیدا کردم و میخواستم ازت درباره رشته حقوق بپرسم میخواستم بدونم فر ...

عزیزم من متاسفانه اصلا اطلاعات دانشگاهی ندارم نمیدونم تحصیل توی کره چطوره الانم دیگه کره نیستم که بتونم برات اطلاعات بگیرم

ایرانیها تعدادشون میدونم که زیاد نیست ولی نمیدونم چقدرن مثلا مدرسه بچه های من تو کل تاریخ مدرسه هیچ ایرانی نبوده جز ما

عزیزم من متاسفانه اصلا اطلاعات دانشگاهی ندارم نمیدونم تحصیل توی کره چطوره الانم دیگه کره نیستم که بت ...

خیلــی  خیلی ممنون که جوابم رو دادین 

مشکلی نیست همین که بهم پاسخ دادین برام کافیه💗💗

امیدوارم هر کجا هستین روز به روز خوشحالتر و خوشبخت تر بشین💗

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
سلام دوستای عزیز ما کره زندگی میکنیم همونطور که گفتید یه ذره گرون میشه اومدن اینجا برا مهمونهای خودم ...

راسته ک میگن مردمش بو میدن؟میگن کلا کشورش بوی بد میده

سلام خدمت همه مطالب مفید این تاپیک رو خوندم ممنون از مهرک عزیز برات درخواست دوستی دادم مهرک جان ا ...

سلام ببخشید برا اینهمه تاخیر من نمیام نی نی سایت خیلی من میرم خصوصی اگه شماره باشه حتما ادتون میکنم

راسته ک میگن مردمش بو میدن؟میگن کلا کشورش بوی بد میده

هههه نه عزیزم اصلا درست نیست البته غذاشون خب خیلی دریایی هست و ممکنه به مذاق خیلی ها خوش نیاد ولی ما ده سال بودیم هیچ مشکلی نداشتیم جز یه مورد اسنک کنار خیابون دارن مثل باقالی ما که بوی بد میده ادمها هم خیلی تمیزن اتفاقا

هههه نه عزیزم اصلا درست نیست البته غذاشون خب خیلی دریایی هست و ممکنه به مذاق خیلی ها خوش نیاد ولی ما ...

مهرک جان من کل تایپیک رو خوندم واقعا چقدر با مهربونی و حوصله وقت گذاشتی عزیزم ایشالا همیشه خوش باشی  

خیلی دلم میخواد بدونم الان کجا زندگی میکنی؟؟؟

خانمایی که کره زندگی میکنین میدونین علت خوب بودن پوست کره ای ها چیه؟یعنی چیزای خاصی برا پوستشون استفاده میکنن یا کلا پوستاشون خوبه؟اگه چیزی استفاده میکنن و شما میدونین بگین لطفا