2777
2789
غذاهاشون چطوره؟ این کلیپایی ک توش جک و جونور میخورن راسته؟!

اونها بیشتر چینی ها هستن البته کره یه اسنک کنار خیابون دارن مثل باقالی ما میخورن که فکر کنم کرم ابریشمه بسیار بدبو هست اون و هشت پا کوچولو که خام میخورن تنها مواردی هستن که من طی ده سال زندگیم نتونستم باهاش کنار بیام و برام ناخوشایند بود بقیه غذاهاشون خیلی خوبن

ای جانم     اتفاقا چند وقت پیش دوباره اینجا سرزدم گفتم یعنی مهرک به انجا سر میزنه..... ال ...

اره راست میگی من خیلی وقت بود اصلا نیومده بودم سایت

نه عزیزم اتفاقا ما خیلی راحتتر میتونستیم پاس کره رو بگیریم چون شرایط ایجاد کار و داشتن کارمند کره ای امتیاز بالایی داره که همسرم داشت ولی قبلا هم گفته بودم که اونموقع که ما بودیم قوانین جوری بود که ما اگه پاس میگرفتیم بچه هام باید میرفتن مدرسه کره ای خب این برا بچه ها مخصوصا پسرم خیلی سخت بود یهو از کلاس هفتم هشتم بره مدرسه کره ای که انگار الان تغییر کرده من شنیدم اگه بچه از کلاس پنجم به بالا باشه نیاز نیست تغییر بده مدرسه رو بعدم قضیه سربازی بود برا پسرا که خیلی سخته تو کره اونهم با اون داستان همسایه خل و چلش این بود که ما اصلا اقدام نکردیم ولی در کل اره گرفتن پاس کره اسون نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جانم     اتفاقا چند وقت پیش دوباره اینجا سرزدم گفتم یعنی مهرک به انجا سر میزنه..... ال ...

الان بقیه سوالت رو دیدم در باره کانادا پرسیدی من فقط نظر شخصیمو میدم. از همه چی مهمتر برا کسی که مهاجرت میکنه مسئله مالیه ازنظر من و این مورد با ارزش پول الان ما یعنی فاجعه اونهایی که با اوردن پول از ایران اینجا زندگی میکنن الان شرایط اسونی ندارن این اولین و بزرگترین مشکل

بعد اینکه خیلی از مردم ما گول وکلای ایرانی رو میخورن که در واقع مشاور هستن حتی بعضیا اونم نیستن فقط زبون باز هستن بنده های خدا رو با وعده وعید میکشونن اینجا و ولشون میکنن حواستون باشه که تو دام اینها نیافتید

کانادا اکثر مناطقش سرده از اون سرماهای خفن فقط ونکووره که معتدله اونم بارون زیاد داره

ولی در کل خود کشور بسیار زیباست

ازادی و امنیت خوبه

مدارس دولتی برا کسانی که اجازه کار دارن مجانیه

درمان فقط دکتر رفتن مجانی ولی دارو وحشتناک گرونه( با بیمه دولتی که دارو رو کاور نمیکنه) کلا سیستم پزشکیش اصلا خوب نیست

مردمش در کل خوبن ولی مثل همه جای دنیا خوب و بد دارن

از همه دنیا دوره تنها جایی که میشه برا مسافرت رفت امریکا و مکزیک و کوبا ست که خیلی دور نیست وگرنه باید کلی تو پرواز باشی تا یه سفر بری

مالیات خیلی زیاده ولی کمک دولت هم برا کسانی که درامد کافی ندارن خیلی زیاده

اگه موضوع خاصی مد نظرته بپرس اینها موارد عمومی بود که یادم اومد برات گفتم

الان بقیه سوالت رو دیدم در باره کانادا پرسیدی من فقط نظر شخصیمو میدم. از همه چی مهمتر برا کسی که مها ...

مرسی عزیزم که ب حوصله و صادقانه جواب میدی،شما هم ونکوور هستین؟؟ در  کل با توجه به زندگی توی کره و کانادا به نظرتون کدوم کیفیت بالاتری داره؟؟ نه که میخوام  از طریقه بورسیه اقدام کنم اصلا کاری به وکلا ندارم و میدونم بهترین راه برای اومدن تحصیلیه.... راجب سیستم پزشکی گفتین من فک میکردم خیلی خوب باشه ولی انگار فقط ویزیت رایگانه . کلا من کانادا رو به خاطر مهاجرپذیر بودنش و امنیت بالاتر نسبت به امریکا میپسندم

اره راست میگی من خیلی وقت بود اصلا نیومده بودم سایت نه عزیزم اتفاقا ما خیلی راحتتر میتونستیم پاس کر ...

بله شرایط کاری برای غیر کره ای ها خیلی سخته ولی موقعیت شما خیلی خوب بود... عزیزم الان شما از طریق ثبت شرکت کانادا رفتین؟؟ یا اکسپرس اینتری؟؟؟

مرسی عزیزم که ب حوصله و صادقانه جواب میدی،شما هم ونکوور هستین؟؟ در  کل با توجه به زندگی توی کره ...

بله من ونکوور هستم

ببین این دوتا اصلا قابل مقایسه نیستن بسته به اینه شما چی بپسندیدو چی بخواید هر دو کشور مالیات بالایی باید پرداخت کنید

توی کشوری که زبانش انگلیسی هست بچه نیاز نداره به مدرسه بین المللی خب هزینه این کم میشه

ونکوور بسیار زیباست طیبعت فوق العاده ست ولی کار نیست بیشتر معروفه که اونهایی که دارمد دارن از جایی دیگه مثل ایران میان اینجا چون واقعا کار اونجوری نیست

سئول شلوغ و پر از نوره همه جا روشنه پر از سر و صداست همه جا هم شلوغه ولی اینجا فقط بارها اونم توی مرکز شهر اینجورین همه جا دیگه 8/9 شب تعطیله

سئول امکانتش خیلی پیشرفته ست همه چی جدیده ولی اینقدر جمعیت زیاده که به راحتی نمیشه از اونهمه امکانات استفاده کرد همه جا مملو از ادمه اینجا برعکسه خلوته ولی امکانت پنجاه سال پیشه

کلا دوتا جای متفاوت و هر کدوم نقاط منفی و مثبت خودشونو دارن

بله شرایط کاری برای غیر کره ای ها خیلی سخته ولی موقعیت شما خیلی خوب بود... عزیزم الان شما از طریق ثب ...

ما هنوز کار کره مون رو داریم اینجا هم با جاب افر اومدیم با همون هم اپلای کردیم برا پی ار که فعلا خورده به این داستان کرونا و معلق شده

بله من ونکوور هستم ببین این دوتا اصلا قابل مقایسه نیستن بسته به اینه شما چی بپسندیدو چی بخواید هر د ...

عزیزم چه عالی توضیح دادی... من فک میکردم فرصت شغلی تو ونکور زیاده .....اخه ونکور هواش خیلی خوبه گزینه اولم هست