2777
2789
عنوان

کرم اقاقیا

| مشاهده متن کامل بحث + 27551 بازدید | 53 پست
منم استفاده کردم بنظرم نیمی از حرفا جنبه تبلیغ داره منکه دستام عین پنج سالگیم نشد!!!!! مخصوصا این خانمی که میاد یه متن تکراری میذاره ک اره عالیه و فوق العادست و ... بعد میگه شامپوشم خوبه فردا هم حتما لوسیونش بعد صابونش بعد ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم خریدم مهوش جان و ازش راضی هستم پوست دست و صورت من رو واقعا لطیف کرد حداقلش از کلی کرم های خارجی با قیمتای بسیار بالا برام بهتر بود
راز موفقیت این است : هدفی را بی وقفه دنبال کنید .

ستاره خانم شما دوازده خرداد92 گفتی میخرم نتیجشو میگم وهمون روز دوباره اومدی و میگی استفاده کردی و عالی بوده!!!! شما و مهوش خانم خیلی تابلو تبلیغات میکنید.خودمونیم😉😉😉

ستاره خانم شما دوازده خرداد92 گفتی میخرم نتیجشو میگم وهمون روز دوباره اومدی و میگی استفاده کردی و عالی بوده!!!! شما و مهوش خانم خیلی تابلو تبلیغات میکنید.خودمونیم😉😉😉

عزیزم اشتباه گرفتی

یکم به سوابق من توجه کن تواین سایت،همینم مونده کرم 6 تومنی تبلیغ کنم

واقعا بی شعوری و نفهمی خودت رو با این حرف نشون دادی

بعدشم باسواد سواد داری؟ تاریخ عضویت منو جای پستم خوندی      

اولین پستم 1395/10/26 بوده و اخرین پستم 1395/11/06 بوده

شفای عاجل انشالله

من تاحالا به خوبی این کرم چه ایرانی و چه خارجی ندیدم

واقعا هرکی میگه تبلیغه خیلی بیشعوره

کرم به این ارزونی تبلیغش چی بود.خوب شش تومن بده بخر میفهمی به اندازه یک کرم صد تومنی داره کار میکنه برات شایدم بیشتر

دیگه معجزه که قرار نیست بکنه نمیدونم بعضیا انتظارشون چیه که میگن انچنانم خوب نیست

فوووووق العععععادس🎊

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن

عزیزم لازم نیست فحش بدی

هر کسی خودش توی نی نی سایت و نوعروس پست های شما رو ببینه می فهمه تبلیغ هست یا نیست

اگه فحش نخورم ازتون منم نظرم رو میگم

من این کرم رو خریدم و هیچ چیز خاصی ندیدم ازش ، هیچ تاثیر مثبت محسوسی نداشت....

عزیزم لازم نیست فحش بدی هر کسی خودش توی نی نی سایت و نوعروس پست های شما رو ببینه می فهمه تبلیغ هست ...

من وقتی میام تجربم رو با دیگران به اشتراک می ذارم قاعدتا ناراحت میشم که یکی بیاد بگه تبلیغ می کنی، در ضمن شما پست صفحه قبل خانم صحرا رو بخون میفهمی چقد شعورشون پایینه و کم سواد که تاریخ عضویت منو با تاریخ پستم اشتباه می گیره،تازه با حالت مسخره منو متهم به تبلیغ می کنه.

من کاربر قدیمی هستم پستامم مشخصه ،سوال پرسیدم این کرم چه طوره؟ خریدم و استفاده کردم نتیجشم نوشتم

کرم برا شما خوب نبود برا من بود،چون دستام رو نرم کرد

اینم نظر شماست، هم نظر من اینجاست هم نظر شما

در ضمن من عضو نوعروس نیستم 

موندم به شما چرا برخورد

شما قبلا هم تو صفحه قبل نظرتو بالای نظر من گفته بودی

کسی بهتون چیزی گفته بود؟

عزیزم شما واسه صورتتون هم استفاده کردین  خوب بود  منم بخرم  ؟؟؟

سلام من برای صورتم استفاده کردم و خوب بود برام

من تاحالا به خوبی این کرم چه ایرانی و چه خارجی ندیدم واقعا هرکی میگه تبلیغه خیلی بیشعوره کرم به ای ...

چقدر کم حوصله و عصبانی  

یه دخمل باهوش🙄😘😍💋💄💅👗👠👒👜
چقدر کم حوصله و عصبانی    

ببین دوست من

تهمت زدن خیلی بده

فقط همین

هرکسی هم تهمت بزنه قطعا شعور پایینی داره

اینم پر حوصله و غیر عصبانی⁦❤️⁩

ولی حرف همونه و تغییری نمیکنه

کسی که خیر خواهی رو از تبلیغ متوجه نشه خودش یک اشکال

اگر اون رو به زبون بیاره و باعث تاراحتی دیگران بشه دو اشکال

اگر متوجه نباشه یه کرم ارزون قیمت اونم تو تاپیک دیگران تبلیغ کردن نداره سه اشکال

بعضیا فکرمیکنن باهوشن درصورتیکه همون لحظه با بزبون اوردن احساسشون دیگران متوجه میشن چه حجمی از عدم ادراک توی مغز اون فرد نهفته شده

در آخر

اگر من به شخصه نفع مادی در هر کدوم از حرفایی که چه تو نوعروس چه توی این سایت زدم دارم ان شاالله ریال به ریالش بشه سرب مذاب بریزه توی گلوم

اینم برای اینکه تا جد و آبایتو تو گور نکنی بعضیا باور نمیکنن آدم خیرخواهم وجود داره

من به شخصه 

نه برای دنیا نه برای آخرت راهنمایی کردم

فقط اینکارو کردم چون خوشحالی آدمهایی که حتی نمیشناسمشون منو شاد میکنه

اگربا این حس آشنا باشه هرکس درک میکنه

اگرم شادی همنوع بدون چشمداشت براش غریبس من فقط میتونم دعا کنم خدا این لذت رو بهش بچشونه که به دیگران تهمت تبلیغ نزنه

من که به شخصه همه رو حلال کردم

ولی عمیقاً دلم برای اونجورافراد سوخت و همینطور برای سختیهای که کشیدم تا آدم هایی روکه نمیشناسم شاد کنم و شاد ببینم

اینجور برخوردا کم کم از تعداد آدم های خیرخواه کم میکنه

اوایل تاپیک کم پشتی چقدر به من گفتن تاپیک بزن برای تبلیغ خودت درست کنمحلول رو به ما بفروش...مستنداتش هست

چقققققققدر خوشحالم که گوش ندادم وحتی در تمام صفحات اون تاپیک با اینکه بیمار بدحال داشتم که کارم اشک و خون بود حتی تقاضای یک صلوات برای بهبود بیمارم به کسی ندادم حتی از درد دلم کسی رو باخبر نکردم که خودشون دعا کنن

چندین بار بهم نامه دادن ما نتیجه گرفتیم میخ‌ایم جبران کنیم گفتم جبرانش همون شادی شماس حتی نگفتم یه صلوات برای بیمارم بفرستن...

آ یییییییییییی میسوووووووووووزه آییییییییییییی میسووووووووزه آدم بعداینهمه مسایل وقتی کسی میاد میگه تو نفع داری...

الهی  به همین وقت نیمه شب همشون دلشون شاد باشه

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن