2777
2789
عنوان

کرم اقاقیا

27523 بازدید | 53 پست
بچه ها این کرم اقاقیا که اینهمه ازش تعریف میکنن فقط برای دسته؟ روش نوشته دست و صورت پس چرا همه برای دست فقط استفاده می کنند؟
راز موفقیت این است : هدفی را بی وقفه دنبال کنید .
استارتر منم یه سوال بپرسم؟
میشه یه صلوات واسه حاجت روا شدنم بفرستید ❤ اجرتون با حضرت فاطمه زهرا(س) ❤ ◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇💕 در پیشگـاه خـداے مـن هیچ آرزویـے محـال نیست💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه جایی نوشته بود برا از بین برد ترک های پوستی هم خوبه. کسی تجربه داره؟
میشه یه صلوات واسه حاجت روا شدنم بفرستید ❤ اجرتون با حضرت فاطمه زهرا(س) ❤ ◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇💕 در پیشگـاه خـداے مـن هیچ آرزویـے محـال نیست💕
یاسی جان فک میکنم برای پیشگیری از ترک باشه مثلا تو یه تاپیکی دیدم خانما برای جلوگیری از ترک بارداری استفاده میکردند و راضی بودند
راز موفقیت این است : هدفی را بی وقفه دنبال کنید .
مرسی ستاره جون
منم میخام بخرم بزنم اینجاکه نوشته مرطوبکننده پوست وضدلک ودرمان ترک پا وکلیه ترکهای پوستی من به دست وصورتم میزنم نتیجشومیگم .من شامپوعزراهم که مال شرکت مومن تبریزی تعریفشوشنیدم قسمت محصولات بریدمیبینید. یکی ازبچه هااستفاده کرده. کرم اقاقیا از عطاری بخرید بزنید شبا و تا یک ساعت بعدشم جذب میشه......فقط روزا دستکش بپوشید پوستتون آفتاب نبینه. فقط وقتی استفاده کردید میفهمید چه معجزه ایه........دستای نررررررررررررررررررم و پوستش رو هم کم کم عوض میکنه.... بعد از یک ماه ممکنه فکر کنید دستتون دوباره شده مثل 5 سالگیتون! خیلی هم ارزونه.......6 تومن.... کرم اقاقیا...........منم دعا کنید http://hakimmomen.com/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87/%D9%BE%D9%85%D8%A7%D8%AF-%D9%88-%DA%A9%D8%B1%D9%85/%DA%A9%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%82%DB%8C%D8%A7/
ستاره جان من کرم اقاقیاخریدم واقعامحشششششششروعالیییییییه تابحال هیچ کرمی دست وصورت منواینقدرلطیف ونرم نکرده بود.من فکرکردم توش عصاره اقاقیا داره؟ توبرگه داخلش نوشته برای دست وصورت.کاملاگیاهی کرمش واصلابه ظاهرش نمیخوره اینقدرعالی باشه.من به همه پیشنهادمیدم وازخانمی این کرم گفت ایشاله هرچی میخادخدابهش بده. موادش: روغن فندوق وبادام تلخ وبادام زمینی-ویتامین آوای-عرقیات موردوبابونه ورازیانه وگشنیز.