ببین دوست من
تهمت زدن خیلی بده
فقط همین
هرکسی هم تهمت بزنه قطعا شعور پایینی داره
اینم پر حوصله و غیر عصبانی❤️
ولی حرف همونه و تغییری نمیکنه
کسی که خیر خواهی رو از تبلیغ متوجه نشه خودش یک اشکال
اگر اون رو به زبون بیاره و باعث تاراحتی دیگران بشه دو اشکال
اگر متوجه نباشه یه کرم ارزون قیمت اونم تو تاپیک دیگران تبلیغ کردن نداره سه اشکال
بعضیا فکرمیکنن باهوشن درصورتیکه همون لحظه با بزبون اوردن احساسشون دیگران متوجه میشن چه حجمی از عدم ادراک توی مغز اون فرد نهفته شده
در آخر
اگر من به شخصه نفع مادی در هر کدوم از حرفایی که چه تو نوعروس چه توی این سایت زدم دارم ان شاالله ریال به ریالش بشه سرب مذاب بریزه توی گلوم
اینم برای اینکه تا جد و آبایتو تو گور نکنی بعضیا باور نمیکنن آدم خیرخواهم وجود داره
من به شخصه
نه برای دنیا نه برای آخرت راهنمایی کردم
فقط اینکارو کردم چون خوشحالی آدمهایی که حتی نمیشناسمشون منو شاد میکنه
اگربا این حس آشنا باشه هرکس درک میکنه
اگرم شادی همنوع بدون چشمداشت براش غریبس من فقط میتونم دعا کنم خدا این لذت رو بهش بچشونه که به دیگران تهمت تبلیغ نزنه
من که به شخصه همه رو حلال کردم
ولی عمیقاً دلم برای اونجورافراد سوخت و همینطور برای سختیهای که کشیدم تا آدم هایی روکه نمیشناسم شاد کنم و شاد ببینم
اینجور برخوردا کم کم از تعداد آدم های خیرخواه کم میکنه
اوایل تاپیک کم پشتی چقدر به من گفتن تاپیک بزن برای تبلیغ خودت درست کنمحلول رو به ما بفروش...مستنداتش هست
چقققققققدر خوشحالم که گوش ندادم وحتی در تمام صفحات اون تاپیک با اینکه بیمار بدحال داشتم که کارم اشک و خون بود حتی تقاضای یک صلوات برای بهبود بیمارم به کسی ندادم حتی از درد دلم کسی رو باخبر نکردم که خودشون دعا کنن
چندین بار بهم نامه دادن ما نتیجه گرفتیم میخایم جبران کنیم گفتم جبرانش همون شادی شماس حتی نگفتم یه صلوات برای بیمارم بفرستن...
آ یییییییییییی میسوووووووووووزه آییییییییییییی میسووووووووزه آدم بعداینهمه مسایل وقتی کسی میاد میگه تو نفع داری...
الهی به همین وقت نیمه شب همشون دلشون شاد باشه