2777
2789
عنوان

کرم اقاقیا

| مشاهده متن کامل بحث + 27551 بازدید | 53 پست
ببین دوست من تهمت زدن خیلی بده فقط همین هرکسی هم تهمت بزنه قطعا شعور پایینی داره اینم پر حوصله و ...

دلم میسوزه برای اونایی که اینقدر فکرشون بسته و روحشون کوچیکه

ما که دربست چاکرتیم شیوانا جون.انشااله خدا خیر دنیا و آخرت رو بهت بده

کاش آدمهایی مثل شما رو میشد کپی پیست کرد

چقدر کم حوصله و عصبانی    

دوست عزیزم اگه میومدی تو تایپیک محلول کم پشتی مو میفهمیدی که شیوانا نه کم حوصله هست نه عصبانی.بخدا آدمهایی مثل این خانوم کم پیدا میشن 

تو رو خدا بیاید با حرفامون دل نشکونیم.همین چیزها وجود یه سری آدمهای خوب رو کم و کمرنگ تر میکنه

شیوانا برای خیلی هامون حکم ناجی رو داشت

خیلی ها از عدم جوابدهی محلول رو ی موهاشون گله مند بودند ولی الان بعد 6 ماه استفاده اومدن و حرفشون و پس گرفتن

بدنها متفاوته و سرعت جوابدهی هم فرق میکنه.

پس شما هم انتظار معجره در عرض یکی دو ماه نداشته باشید دوست عزیز  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین دوست من تهمت زدن خیلی بده فقط همین هرکسی هم تهمت بزنه قطعا شعور پایینی داره اینم پر حوصله و ...

دوست عزیز من تهمت زدم؟؟؟بهتر بود اول پست رو که میخونی یه لحظه فکر کنی بعد طومار بنویسی....شما تو تاپیک کم پشتی مو خیللللللی با حوصله به سوال های تکراری جواب میدادی (خود من تا حالا یک سوال نپرسیدم ) حالا  برام جالب بود که به خاطر یک کرم  اینجا شروع کردید به فحش دادن اون هم در جواب کاربری که فقط گفته دارید درباره این کرم اغراق میکنید ....

درباره محلول کم پشتی هم خود من کاملا دقیق استفاده کردم سه ماه هر روز و ماه چهارم یک روز در میان و ماه پنجم هفته ای دوبار  ولی نتیجه ای که شما گرفتید رو من نگرفتم نه تنها موهام پرپشت و جنگل نشد بلکه بعد از قطع محلول ریزش خیلی شدید گرفتم در حالیکه قبل از محلول موهام خوب بود (فقط موهام بلند و براق شد با محلول ) 

ببین دوست من خانوم شیوانا من عادت ندارم الکی به به و چه چه کنم و تعریف های الکی و .... .......

درباره حکیم مومن تبریزی هم همین طور هست شما اگه یادتون باشه تو تاپیک کم پشتی مو گفتید تخمدان پلی کیستیک دست حکیم آب خوردن هس و یه ماهه خوب میشید( هم شما هم کاربر مهربونترین ) من هم چون این مشکل رو داشتم رفتم پیش حکیم مومن تبریزی به امید خوب شدن نه تنها بهتر نشدم بلکه پریودام نامنظم شده و هورمون هام بهم ریخته در حالیکه قبلا پریودام کاملا منظم بود .... تا جایی این حرف شما دروغ بود که حتی یکی از کاربرا چهار دوره پیش حکیم رفتن بابت تخمدان پلی کیستیک و خوب نشدن من هنوز در تعجبم که چطور شما یک ماهه خوب شدید و دیگه این بیماریت هم تا حالا طی ده سال برنگشته  حکیم اگر معجزه بود همین بیمارتون که بد حال بود و چشمتون اشک و خون.. کافی بود یه سر به حکیم بزنید تا گوشه ای از معجزه اش رو نشونتون بده  دیگه چرا غصه و اشک   

خانوم شیوانا اگه حکیم بر فرض محال معجزه هم بود شما حق نداشتید این حکیم رو این طوری اغراق آمیز تبلیغ کنید حتی تو امضاتون و یک سری مریض  رو الکی امیدوار  کنید و ترغیب و تشویق،،، که این عین گناه و حق الناس هست ....به نظر من حکیم خیلی هم بیسواد هست که نمیدونه پانکراس همون لوزالمعده هس و کارش ترشح انسولین این سری رفتید پیشش حتما بهش یاد بدید.... در ضمن حکیم اگه این همه دانشمند بود که میگی الان نه تنها در سطح کشور بلکه در سطح بین الملل شناخته شده بود دیگه نیازی نبود که شما خودتون رو  به آب و آتیش بزنید و حکیم رو معرفی کنید تا جایی که یادم هست کسی تو اون تاپیک این حکیم رو نمیشناخت،،، حکیم که چه عرض کنم  با یک دستگاه ماساژور هم کار سونوگرافی هم سی تی اسکن و ..انجام میده و توهین میکنه به شعور بیمار و برای همه یک دارو تجویز میکنه

یه دخمل باهوش🙄😘😍💋💄💅👗👠👒👜
دوست عزیزم اگه میومدی تو تایپیک محلول کم پشتی مو میفهمیدی که شیوانا نه کم حوصله هست نه عصبانی.بخدا آ ...

من شما رو میشناسم؟؟   مخاطب من شمایید  ؟؟؟اگه خیلی مشتاق اظهار فضل هستید جواب سوالاتتون تو پست بالا هس لطفا ندیده و نشناخته دیگران رو قضاوت نکنیم  

یه دخمل باهوش🙄😘😍💋💄💅👗👠👒👜
من شما رو میشناسم؟؟   مخاطب من شمایید  ؟؟؟اگه خیلی مشتاق اظهار فضل هستید جواب سوالاتتون ...

عزیزم اگه مخاطبتون فقط شیواناست خوب برید خصوصی براش پیام بذارید چرا علنیش میکنی .گاهی اوقات اینقدر افکار و درون آدمها منفی میشه که همه چیز رو پس میزنه .حتی برای خود من هم اتفاق افتاده .

امیدوارم خدا یه اعصاب آروم بهت بده .من با شما دعوایی ندارم زبل خانوم

عزیزم اگه مخاطبتون فقط شیواناست خوب برید خصوصی براش پیام بذارید چرا علنیش میکنی .گاهی اوقات اینقدر ا ...

دوست عزیز اینجا یک سایت عمومی هس و همه آزاد هستن نظراتشون  رو بگن ..... بجای جواب احساسی یک جواب منطقی میدادی بهتر بود

یه دخمل باهوش🙄😘😍💋💄💅👗👠👒👜
دوست عزیز من تهمت زدم؟؟؟بهتر بود اول پست رو که میخونی یه لحظه فکر کنی بعد طومار بنویسی....شما تو تاپ ...

عزیز من

من اون تهمت رو برای شما ننوشته بودم شما از جواب من به اون تعجب کردید

هرچند شما هم کم توتاپیکای مختلف به من تهمت نزدید

در هر حال

اول راجع به بیمارم میگم

بیمارمن از اون دسته آدمهایی هست که دیر راضی شد به حکیم مراجعه کنه زمانی که اول درمان طب شیمیایی و جراحی روش انجام‌شده بود

نه تنهاحکیم بلکه اکثر اطبای طب سنتی تضمینی برای درمان اینچنین بیماری ندارن

بسیار متاسفم که شماخوب نشدید ولی اولا تو همون تاپیک چند نفر رفتن و خوب شدن بازم مستنداتش هست

منم خداروشکر زود خوب شدم توضیح همدادم چون بیماری پلی کیستیک من تازه ایجاد شده بود

ولی من افرادی رو در مطبشون دیدم که خودش میگفت حتی کیستایی درحدپرتقال داشته که با درمان حکیم سونونشون داده که خوب شده

ضمناحکیم در سطح بین الملل شناخته شده هست عزیز من

کسی که عکساش هست دکتر فرح بوده کسی که وزارت بهداشت بهش مهر داده قطعا بیسواد نیست

کسی که دکترای متخصص شاگرداش هستن حتما نیازی به تعلیمات من و شما نداره عزیزم

به هر حال من حوصله بحث مثل قدیم ندارم دیگه

فقط خواستم رفع شبهه بشه

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن
دوست عزیز اینجا یک سایت عمومی هس و همه آزاد هستن نظراتشون  رو بگن ..... بجای جواب احساسی یک جوا ...

شما خودت با این حرفت پست قبلیتونو نقض کردین.

منم آزادانه نظرمو گفتم و هیچ احساسی هم تو کار نبود خود من الان دو ماهه دارم استفاده میکنم ولی هنوز برای جواب گرفتن و نظر دادن خیلی زوده

عزیز من من اون تهمت رو برای شما ننوشته بودم شما از جواب من به اون تعجب کردید هرچند شما هم کم توتاپ ...

عزیزم من به شما تهمت نزدم من فقط درباره حکیم مومن گفتم چیزی که با چشمم دیدم و داروها رو مصرف کردم ولی نتیجه ای نگرفتم بلکه بدتر هم شدم .... اگه یادتون باشه که هس چند نفر دیگه به شما حرفایی زدن که شما بجای اینکه جواب اونا رو بدید الکی شلوغش کردید و گفتید دیگه با کاربری شیوانا نمیام و میخام قطع دسترسی بشم  و حتی از تاپیک کم پشتی مو به تاپیک دورهمی گیسو کمندا رفتین

یه دخمل باهوش🙄😘😍💋💄💅👗👠👒👜
شما خودت با این حرفت پست قبلیتونو نقض کردین. منم آزادانه نظرمو گفتم و هیچ احساسی هم تو کار نبود خود ...

ببین دوست من شما اول اومدی گفتی بیا تو تاپیک کم پشتی مو شیوانا رو میشناسی که چقدر با حوصله هس عزیزم من از اول اون تاپیک بودم و شیوانا رو بهتر از شما میشناسم و محلول رو پنج ماه استفاده کردم ......لطفا بدون آگاهی و اطلاع وچشم و گوش بسته دیگران رو قضاوت نکن

یه دخمل باهوش🙄😘😍💋💄💅👗👠👒👜
دوست عزیزم اگه میومدی تو تایپیک محلول کم پشتی مو میفهمیدی که شیوانا نه کم حوصله هست نه عصبانی.بخدا آ ...

تایپیک نه تاپیک 

Topic=موضوع 

من باب اطلاع 

یه دخمل باهوش🙄😘😍💋💄💅👗👠👒👜
عزیزم من به شما تهمت نزدم من فقط درباره حکیم مومن گفتم چیزی که با چشمم دیدم و داروها رو مصرف کردم ول ...

من دلم میخواست برم عزیزم

ولی بعضیا نیاز داشتن من بمونم و بزور نگهم داشتن

من مستقیما هرکسی رو که حرف بدی زده باشه قطعا جوابش رو دادم و بعد هم یک پیام برای جمع دادم که اونم قطعا لازم بوده

توی تاپیک مردم بحث غیر مرتبط بیش ازین دیگه نمیکنم

ممنون

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن
عزیزم من به شما تهمت نزدم من فقط درباره حکیم مومن گفتم چیزی که با چشمم دیدم و داروها رو مصرف کردم ول ...

چقدر بحث، زبل ،واسه پلی کیستیک همون دمنوش شنبلیله و گزنه رو بخور و گرمیجات بیشتر بخور نزدیک دوره ت،ورزشم بکن ،شکرم نخور،دوباره منظم میشه،من از اینا بیشتر نتیجه گرفتم 

چقدر بحث، زبل ،واسه پلی کیستیک همون دمنوش شنبلیله و گزنه رو بخور و گرمیجات بیشتر بخور نزدیک دوره ت،و ...

ممنووووونم دوست عزیزم

یه دخمل باهوش🙄😘😍💋💄💅👗👠👒👜

ول کن عزیزم چرا جواب میدی اصلا؟هرکسی با شما توی این سایت برخورد داشته باشه میدونه نسبت دادن کم حوصله و عصبانی بهت واقعا یه جوکه

دوستت داریم امام مهربانی ها...