2777
2789
عنوان

دعوت به همکاری بدون سابقه کار

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 59 پست
فقط اومدم بگم بهشون کم حقوق ندی گناه داره،من خودم کلمه ای دویست به بالا میگیرم اما دلم نیومد کسی رو ...

خودم انقدر نمیگیرم راستش. به نسبت پولی که میگیرم خیلی منصفانست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط اومدم بگم بهشون کم حقوق ندی گناه داره،من خودم کلمه ای دویست به بالا میگیرم اما دلم نیومد کسی رو ...

کلمه‌ای دویست ؟! تولید محتوا انگلیسی می‌کنی یا فارسی؟ 

من کلمه‌ای ۶۰ الی ۷۰ میگیرم🥴

به دنبال وارستگی 
کارتو چیه

تولید محتوا 

اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ
کلمه‌ای دویست ؟! تولید محتوا انگلیسی می‌کنی یا فارسی؟  من کلمه‌ای ۶۰ الی ۷۰ میگیرم🥴

برای کجا کار میکنین

""""""""""مــهربـــانـــی مـــنطقی تـــــریــــن گــــفـــتــگـوی زنـــــدگانـــیـــسـت"""""""""" >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> بازی فکری، بازی دونفره ،بازی دخترانه http://www.gamestoon.org
خودم انقدر نمیگیرم راستش. به نسبت پولی که میگیرم خیلی منصفانست

خب بگیرید ،کارفرماها رو پر رو نکنید من میگم کار خوب در ازای پول خوب،وقتی محتوا بنویسی کمتر از یه ماه بره رتبه یک نباید براش پول خوب گرفت؟!

اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ
برای کجا کار میکنین

برای جای خاصی نیست عزیزم چندین شخص که سایت دارن باهاشون همکاری میکنم آشنایی هم بعضیاشون معرفی کردن منو بهم و تو سایتهای فریلنسری پیدام کردن و درخواست همکاری دادن

به دنبال وارستگی 
خب بگیرید ،کارفرماها رو پر رو نکنید من میگم کار خوب در ازای پول خوب،وقتی محتوا بنویسی کمتر از یه ماه ...

شما برای کجا محتوا نویسی میکنید

""""""""""مــهربـــانـــی مـــنطقی تـــــریــــن گــــفـــتــگـوی زنـــــدگانـــیـــسـت"""""""""" >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> بازی فکری، بازی دونفره ،بازی دخترانه http://www.gamestoon.org