2777
2789
عنوان

دعوت به همکاری بدون سابقه کار

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 59 پست
کلمه‌ای دویست ؟! تولید محتوا انگلیسی می‌کنی یا فارسی؟  من کلمه‌ای ۶۰ الی ۷۰ میگیرم🥴

فارسی،تو پونیشا و انجام میدم و کارلنسر و... ،فارسی،بیشتر هم گرفتم تازه ،اما محتواهام همه رتبه میگیرن سریع،شما بری نویسش بیشتر درآمد خواهی داشت

اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما برای کجا محتوا نویسی میکنید

پروژه ای,از طریق سایتهای فریلنسری مثل پونیشا انجام میدم کارلنسر و...

اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ
فارسی،تو پونیشا و انجام میدم و کارلنسر و... ،فارسی،بیشتر هم گرفتم تازه ،اما محتواهام همه رتبه میگیرن ...

رتبه رو با چی متوجه میشی ؟ 

من خیلی پیش اومده درباره موضوعی سرچ کردم دیدم اولین محتوایی که اومد بالا رو سابقا خودم نوشته بودم !!

به دنبال وارستگی 
رتبه رو با چی متوجه میشی ؟  من خیلی پیش اومده درباره موضوعی سرچ کردم دیدم اولین محتوایی که اوم ...

با سرچ کلمه کلیدی کانونی محتوا

به این آیدی پیام بده عزیزم توی تلگرام Negi_t2000

تلگرام ندارم ولی روبیکا و ایتا دارم

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
با سرچ کلمه کلیدی کانونی محتوا

همین الان یکی شو انجام دادم پارسال نوشتم برای گل فروشی 🥴🥴 جزو ۶ تا اول بود محتوام هعییییییی کلمه‌ای ۴۰ می‌گرفتم پارسال همیشه ام می‌گفت فقط شما بنویس برام 🤦

به دنبال وارستگی 
همین الان یکی شو انجام دادم پارسال نوشتم برای گل فروشی 🥴🥴 جزو ۶ تا اول بود محتوام هعییییییی کلمه‌ا ...

خب اینا رو وقتی پیشنهاد میزنی به عنوان نمونه کار ارائه بده ،درخواست حقوق بالاتر کن،اصلا نترس