2777
2789
عنوان

دعوت به همکاری بدون سابقه کار

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 59 پست
پله ای حقوقتو ببر بالا. منم با 30-40 تومن شروع کردم

الان ۷۰ کار میکنم آخه محتوای منم الان اکثرا رتبه دارن دارم اونایی که یادمه سایت‌هایی که ۲ سال بیشتر باهاشون تخصصی کار کردم می‌بینم😁

به دنبال وارستگی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هر روز کار داری با این قیمت ؟

آره بابا تازه کلی رد میکنم 

اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ
واقعا که کلاهبرداری خدا ازت نگذره محتوا رو گرفتی و آی دی ت رو حذف کردی ؟ این پولا خوردن نداره 

چرا اینجا اعتماد کردی؟؟؟

اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ
چرا اینجا اعتماد کردی؟؟؟

اشتباه کردم...

عزیزم یه سوال دارم من با کارفرما کارمیکنم کلمه ای ۴۰ تومن،محتواهایی که می نویسم رتبه اول گوگل یا سوم و چهارم هست اغلب، با این حال کارفرما ایراد می گیره بعضی مواقع از کارم؛ می خواستم بدونم چه کار کنم بهتره ؟ با وب سایت های مثل پونیشا و اینا هم کار نکردم، ازت راهنمایی می خوام ممنون میشم 

الان ۷۰ کار میکنم آخه محتوای منم الان اکثرا رتبه دارن دارم اونایی که یادمه سایت‌هایی که ۲ سال بیشتر ...

میشه بهت درخواست دوستی بدم راهنماییم کنی منظور از محتوا چیه دقیقا چی مینویسی چجور مطالبی؟ 

اشتباه کردم... عزیزم یه سوال دارم من با کارفرما کارمیکنم کلمه ای ۴۰ تومن،محتواهایی که می نویسم رتبه ...

مشکلی نیست عزیزم پیام بده 

اشتباه کردم... عزیزم یه سوال دارم من با کارفرما کارمیکنم کلمه ای ۴۰ تومن،محتواهایی که می نویسم رتبه ...

من کلمه ای ۲۰۰ میگیرم شما خیلی کم میگیرید