2777
2789
عنوان

دعوت به همکاری بدون سابقه کار

456 بازدید | 59 پست

سلام خانوما، امیدوارم حالتون خوب باشه.

من یه همکار میخوام که دستیار تولید محتوام (متنی) باشه. چیز خاصیم نیاز نیست بلد باشید. یه لپ تاپ یا کامپیوتر و کار با word برای شروع کافیه. البته اگر انگلیسی هم بلد باشین در حد متوسط خیلی خوبه.

2-3 ساعت آموزش میبینید و بعدش شروع به کار میکنید.

هفته اول آزمایشیه و از هفته ی دوم کارتون شروع میشه.

اگر سرعت خوبی داشته باشین با 3 یا 4 ساعت کار در روز میتونین 2 تا 3 ملیون در ماه درآمد داشته باشین. به مرور با بهتر شدن کارا دستمزدتون هم بالا میره.

کار هم کاملا دورکاریه. کسایی که علاقمندن میتونن اعلام کنن

من

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک قبلی رو جواب نمیدی تاپیک جدید میزنی؟! 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

فقط اومدم بگم بهشون کم حقوق ندی گناه داره،من خودم کلمه ای دویست به بالا میگیرم اما دلم نیومد کسی رو استخدام کنم برام بنویسه.

اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ
من

من میتونم تجربه هم دارم انگلیسیمم عالیه

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
من به عنوان شغل دوم

اگه پول خواست کلاهبرداریه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇