سلام دوستای گلم .. دلم برای خانواده ام خیلی تنگ شده چون یکساله ندیدمشون از طرفی هم پسر دوساله ام فوق العاده شیطون و ناآرومه و یکجا بند نمیشه نمی دونم چطور تو هواپیما ساکت نگهش دارم چون دوتا پرواز هست و و مابین پرواز اول ودومم نمیدونم چقدر باید تو فرودگاه باشم ... وقتی این فکرا میاد تو سرم واقعا گریه ام میگیره که من چطور این بچه رو تو هواپیما آروم نگه دارم یا تو فرودگاه خدای نکرده گم نشه یا چیزیش نشه بس که اینور واونور میدوه ... همسرمم هم نمیتونه همراهم بیاد .. نمیدونم اصلا برم پیش خانوادم بهم خوش میگذره یا نه چون زن داداشم هم خیلی اهل متلکه ... خیلی مخم درگیره بخدا
اجازه ندهید ذهنتان به بهانه ناراحتی فعلی تان از شما یک مظلوم و قربانی بسازد. احساس تاسف برای خود و بازگویی ماجراها برای دیگران،شما را در چرخه تکرار،اسیر نگه می دارد… #عزت_نفس
از یه طرف میترسم خدای نکرده تو فرودگاه درندشت ترکیه کار بده دستم بسکه فضوله
اجازه ندهید ذهنتان به بهانه ناراحتی فعلی تان از شما یک مظلوم و قربانی بسازد. احساس تاسف برای خود و بازگویی ماجراها برای دیگران،شما را در چرخه تکرار،اسیر نگه می دارد… #عزت_نفس
ایلاف جان منم دقیقا دوسالگی پیسرم بدون همسرم رفتم ایران راهمم از شما دورتر بود ولی میرزید و اینقدرم که فکر میکردم سخت نبود . روحیم تغییر کرد و پرانرژی برگشتم.
اتفاقا خوشش میاد بره تو جمع و بازی کنه و ازیه جا نشستن متنفره
پس ببرش مسجد فرودگاه . کلی بچه ی شیطون اونجان . اسباب بازی هم بخر نشونش نده توی هواپیما بده دستش . سرگرم میشه تا برسه . من لپ تاپ اسباب بازی و گوشی خریدم چون عاشق این چیزا بود برنامه هاشم تکراری نمیشد.
واااااااای حتما برو دیدن خانواده ات گلم. وقتی دلت تنگ شده براشون تمام سختی ها رو به جون بخر و برو دیدنشون. اگر نری هم اینکه انرزی نداری هم اینکه اگر به دلتنگیت اهمیت ندی دراز مدت تاثیرات بدی روی روحیه ات میزاره
مرسی مسافر جون.. هدی جون همین الانم فکر کنم تاثیر گذاشته.. روحیه ام خراب شده حسابی
برو حتما خیلی خوبه. با موبایل و ایپد سرگرم نمیشه واسه تو هواپیما؟ سالی یکبار تو شرایط خاص اشکال نداره بدیم بهشون 😜 اکثر بچه ها یه ذره که خسته باشن همون موقع تیک اف رسما بیهوش میشن و سنگین میخوابن
عزیزم برو سر بزن به پدر و مادرت.دیگه بچه یه سری اذییتها داره ولی غیر قابل تحمل که نیست.سخت نگیر !به شوق روی پدر و مادرت همچین بگذره اون شیطنت ها!بی خیال بچه ست