2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 51 بازدید | 35 پست
شوهرمم یه کم زیر زیرکی گاهی دلزده ام میکنه و میگه حالا واجب نیست داری این مسیر سختو میری و میای واسه خاطر دوسه هفته ولی من نمیدونم خود دانی ... اعصابم خورد میشه اینجوری میگه
 اجازه ندهید ذهنتان به بهانه ناراحتی فعلی تان از شما یک مظلوم و قربانی بسازد. احساس تاسف برای خود و بازگویی ماجراها برای دیگران،شما را در چرخه تکرار،اسیر نگه می دارد… #عزت_نفس
ایلاف جان پسر من دو سالشه و الرژی داره چند وقت پیش تو یه مهمونی خیلی شرارت میکرد برداشتم بهش سه سی سی سیتریزین دادم دو سه ساعت خوابید. شاید بتونی با دارو ارومش کنی البته یه داروی بی ضرر
☁☔⛅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نقرابی جان یعنی خواب آور بدم بهش؟ خطرناک نیست؟
 اجازه ندهید ذهنتان به بهانه ناراحتی فعلی تان از شما یک مظلوم و قربانی بسازد. احساس تاسف برای خود و بازگویی ماجراها برای دیگران،شما را در چرخه تکرار،اسیر نگه می دارد… #عزت_نفس
ببین حتما برو. من سفر طولانی و ترانزیت دار که میرم یه کارتون ٢ ساعته میریزم رو تبلتم البته زود بهش نمیدم اگه شرایط خیلی سخت شد و وقتی همه سرگرمیاش تموم شد و دیدم دیگه بند نمیشه بهش تبلت میدم. البته که معمولا همون اول موقع تیک اف خوابشون میبره بچه ها و اصلا به این جاها نمیرسه. واسه ترکیه هم یه دونه از این کوله ها که بند بلند داره (بهش میگن reins) و میتونی بندش رو خودت بگیری دستت واسش بخر بنداز پشتش که خیالت راحت باشه
ساراجون امیدوار شدم یه کم... روحیمو پاک باخته بودم.. مرسی از همتون بچه ها