2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقته رفتی تو کار ترید!؟ چقد تمرین کردی؟ با حساب دمو کار کردی؟ 

تقریبا یکساله اولش تو نی نی سایت با مرد بازار اشنا شدم رفتم تو گروه تلگرامی کلا با گروه خرید وفروش میکنم تا اردیبهشت اوضاع خوب بود ولی چند ماهه تو ضررم

دیگ ادامه ندادی؟؟؟ 

والا الان همون هزار دلار رو دارم تو ارز می‌دونم که بالاخره بیت کوی ن سقف قبلیش رو میزنه خیلی دوست دارم ۵هزار دلار دیگه بخرم و میانگین بزنم ولی دیگه جراتش رو ندارم اگه مجرد بودم انجام میدادم ولی چون زن و بچه دارم نه خودم جراعت ریسکش رو دارم نه خانمم میزارع😂😂

یه سودایی میکردم که اگه بگم باورت نمیشه ولی حیف که سیو سود نکردم و در کل بدشانس بودم یادش بخیر صبح تا شب سرم تو گوشی بود شت کوین می‌خریدم ده دلار تو دو روز میشد ۳۰۰ دلار😂😂😂

یکی از اشناهامون 250میلیون ارز دیجیتال خرید الان شده 90تومن باید بلد باشی

این ارزهایی که میگم مطمعنم تا یکی دو سال دیگه بالای ده بیس برابر میشن ولی بازم ارز دیجیتال ریسک خودشو داره اگه کسی پول کناره داره از هرکدوم ده بیس دلار بخره بزاره کنار بیبی دوج فلوکی شیبا دوج کوین پیت بال الون اس ال پی یوشی کیشو