2777
2789
ببین یه چیزی بهت بگم ارز ده برابر بورس ریسک داره تنها ریسک بورس اینه که ریزش کنه و ضرر کنی ولی ریسک ...

میشه کسی خودش حساب داشته باشه و تتر بخره؟ 

سود تتر به چه صورت هست؟

پیش بینی تون برای تتر چی هست؟

ببین یه چیزی بهت بگم ارز ده برابر بورس ریسک داره تنها ریسک بورس اینه که ریزش کنه و ضرر کنی ولی ریسک ...

در کل اگه با همین ریسک ها بازم میخای انجام بدی اول خودت برو تو گروه ها پرس و جو کن و بررسی و شروع کن .من خودم صرافی کوینکس دارم که چینیه فک کنم یه مدت شایعه کردن که میخاد کلاهبرداری کنه بره فعلا سه ساله که هنوز نرفته و امنه تو ایرانی ها هم بیشترین صرافی که ایرانی ها دارن همین نوبیتکس و آبان تت ر هست در کل خودت برو بررسی کن بعد اقدام کن فردا پولت صفر شد فحشم ندی در ضمن یه چیزی بگم بهت منت نمیزارم ولی این چند تا پستی که من توضیح دادم قسمت کوچیکی از دنیای ارزه ولی همینا رو میخواستی از کسی بپرسی یه هفته بیشتر باید وقت میزاشتی😅😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه کسی خودش حساب داشته باشه و تتر بخره؟  سود تتر به چه صورت هست؟ پیش بینی تون برای تتر چی ه ...

تتر معادل دلاره وقیمتش با دلار بالا پایین میشه .اره من خودم تو صرافی ایرانی میخرم و انتقال میدم صرافی خارجی اگه ایرانی کلا کار کنی دیگه نیاز به خرید تتر نیس به تومان خرید می‌کنی 

سلام وقتتون بخیر اگه دوست دارید ترید کنید یا ربات براتون رایگان ترید کنه میتونید تو صرافی که بهتون معرفی میکنم ثبت نام کنید . برای ثبت نام و دعوت از دوستانتون هم ارز دیجیتال هدیه میده هم از تخفیفهای ده درصدی در کارمزد معاملات بهره مند میشید از لینک زیر میتونید عضو بشید سوالی داشتید در خدمتم : 

شما به صرافی ارز دیجیتال تبدیل، دعوت شده‌اید!
همین امروز با استفاده از کد دعوت 1bj3up در صرافی ارز دیجیتال تبدیل ثبت‌نام کنید، 10 درصد تخفیف کارمزد هدیه بگیرید و امن و آسان به معامله بپردازید.
https://tabdeal.org/auth/register-req?ref=1bj3up

هر کی بهتون گد معرف میده فقط صرفا برا سود خودش هست و لاغیر

صرافی ها ی ارز دیجیتال داخل ایران کارشون غیر قانونی هست و خود پلیس پیشگیری پیامک میزنه میگه .

من خودم تو صرافی کریپتولند معامله میکردم اردیبهشت سال ۱۴۰۰ صاحبش سینا استوی کل دارایی مردم رو خورد و در رفت تا الان کسی پاسخگو نیست 

تقریبا یکساله اولش تو نی نی سایت با مرد بازار اشنا شدم رفتم تو گروه تلگرامی کلا با گروه خرید وفروش م ...

میشه کانال تلگرامی برا منم بفرسی 

۰۹۰۱۰۹۲۹۲۸۷ شماره تلگراممه

والا الان همون هزار دلار رو دارم تو ارز می‌دونم که بالاخره بیت کوی ن سقف قبلیش رو میزنه خیلی دوست دا ...

سلام میتونم ای دی شمارو داشته باشم به منم بگین چه شت یا ارزهایی مناسبن  چجوری سیگنال شت کوین هارو می‌گرفتین