2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من  یه ماهه حدودا شروع کردم. تا اونجا ک میدونم و تحقیق کردم بازار کریپتو تجربه بیشتری میخواد و ریسکش زیاده(نوسان های عجیب غریب توش زیاده)معمولا برا مبتدی ها فارکس بهتره.

یورو یو اس دی و طلا و...

و چیزی ک تا الان فهمیدم اینه ک خیلی از استراتژی های ترید شخصی سازی شدست یعنی بستگی به تجربه و نوع نگاه خودت داره هرچه قدر بیشتر پای چارت بشینی و تحلیل انجام بدی پیشرفتت بیشتره.

تا حرف از ترید میشه خیلی ها ذهنشون فقط میره سمت ارز های دیجیتال. ولی همه چی میشه معامله کرد تو ترید. و بازهم تاکید می‌کنم کسی اگ بخواد جدی ترید رو شروع کنه(نه اینکه حالا با یه سیگنالی بره فلان ارز رو بخره و صبر کنه تا گرون شه این بیشتر سرمایه گذاریه.ترید به اون معنی عام نیست.

از بازار فارکس شروع کنه بهتره تا کریپتو.

هنوزم فارکس کار میکنی ؟گروه زدی؟

سلام نه متاسفانه یه مدت کشیدم کنار ازش فعلا. اگه دوباره جدی شروع کنم یا اکیپی چیزی اوکی بشه رو همین پست ریپ میزنم برات البته اگه یادم بمونه...

سلام.نظرات دوستان رو خوندم با کمال احترام اکثر نظرات اشتباه بود.اینکه شما یک رمز ارز بخری و نگه داری به امید گران شدن اسمش هولد هست ترید چیز دیگری است.اما چیزی که بخاطر گفتنش دارم این مطالب رو تایپ میکنم اینه که بهتون بگم دنبال ترید نرید که کل زندگیتون میره.اینو تریدری داره میگه که خودش سود ده هست.من نیومدم بزنم تو سرم بگم مثل من بدبخت و بیچاره میشید پس وارد نشید.نه.به نفع منه تو وارد بشی.چون پولت رو میبازی و قسمتی از این بافتها میره تو جیب من.اما بخاطر اوضاع داغون اقتصاد مردم در این روز و روزگار دلسوزانه میگم وارد نشو.به خداوندی خدا پولت مثل برف آب میشه خودت هم از بین میری.روانت بیمار میشه.تتر الان ۱۸۳ هزار تومنه.صد دلار ۱۸ میلیونه.تو این شرایط ضرر دادن خودکشیه.رحم کنید به خودتون و خانوادتون و گوش کنید.اگه میخواید وارد شید کمک بگیرید از یه آدم این کاره.اینو بدون با هیچ آموزشی تو به سود نمیرسی.همش سرکاریه.آموزشها منسوخ شده.مطلب به درد بخور کم پیدا میشه.که اگه از راه درستش هم وارد شی ۵ سال طول میکشه موفق بشی.بازم صلاح مملکت خویش خسروان دانند.موفق باشید