2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما ک تا اینجا ادامه دادین تقریبا راه و روششم یاد گرفتی، من بودم ادامه میدادم حتما

من فقط تو گروه ها می‌چرخیدم سیگنال می‌گرفتم ولی واقعا وقت میزاشتم خودم حوصله تحلیل و یادگیری نداشتم اصلا ارز دیجیتال بیشتر شبیه قماره خیلی تحلیل جواب نمیده داخلش

این ارزهایی که میگم مطمعنم تا یکی دو سال دیگه بالای ده بیس برابر میشن ولی بازم ارز دیجیتال ریسک خودش ...

بخوام چنین ارزهایی بخرم از چه سایتی باید خرید؟

فقط حساب ارزی داشته باشم و عضو سایت مربوط به ارز بشم خرید بزنم؟

اسم سایت رو ممکنه بفرمایید

چطور و از کجا شروع کردید؟ الانم یعنی چنین سودهایی میده؟ لطف میکنید راهنمایی کنید

من دوستم که زودتر از من تو این کار بود تو چند دقیقه الف باشو یادم داد اول باید صرافی باز کنی بعد دلار یا تتر بخری خرید کنی ببین بیت.  کوین تا ۷۰ هزار رفته الان ریخته اومده ۳۰ هزار طی تجربه گذشته هر دفعه که بیت ک وین سقف قبلیشو زده و بعد شروع به ریزش کرده سه چهار سال طول کشیده تا دوباره رشد کنه و سقف جدید بزنه الانم بیت سه چهار سال هست ریخته و آماده رشد مجدد هست ولی ممکنه بیشتر طول بکشه مثلا ۵سال یا بیشتر ولی بالاخره رشدش رو شروع می‌کنه و اگه شروع کنه سقف جدیدی میزنه که پیش بینی کردن اگه بزنه راحت می‌ره بالای صد هزار حتی بعضی ها گفتن تا ۵۰۰ هزار هم میره

من دوستم که زودتر از من تو این کار بود تو چند دقیقه الف باشو یادم داد اول باید صرافی باز کنی بعد دلا ...

خلاصه بگم ما الان بالای هزار تا ارز دیجیتال داریم که ارز اصلی و اولینش و به اصطلاح پادشاه ارز خودت بیت.  کوین هست و بعدش اتریوم و بقیه چیزا تا ارز هزارم و بعدی ها 

خلاصه بگم ما الان بالای هزار تا ارز دیجیتال داریم که ارز اصلی و اولینش و به اصطلاح پادشاه ارز خودت ب ...

وقتی ارزها شروع به رشد کنن معمولا ارزهایی که بیشترین ریزش رو داشتن بیشترین رشد رو میکنن مثلا ارزهایی که گفتم تو پست های قبلی بالای ۹۰ درصد ریزش داشتن یعنی بخان سقف قبلی رو بزنن باید ده برابر بشن در کل اگه پول اضافه داری برو پیش یه آدم وارد واست یه صرافی مطمعن باز کنه ۵۰۰ الی ۱۰۰۰دلار ده تا ارز بخر بزار کنار تا شروع رشد بیت  کوی ن

وقتی ارزها شروع به رشد کنن معمولا ارزهایی که بیشترین ریزش رو داشتن بیشترین رشد رو میکنن مثلا ارزهایی ...

سپاس بابت توضیحات تون

صرافی معتبر رو چطور باید پیدا کرد؟

شما معتبر میشناسید لطف میکنید معرفی کنید؟

یا

به طور کلی از کجا مطمین شیم معتبر هست یا نه؟

بخوام چنین ارزهایی بخرم از چه سایتی باید خرید؟ فقط حساب ارزی داشته باشم و عضو سایت مربوط به ارز بشم ...

چند تا صرافی ایرانی داریم که جدیدا بعضی از این ارزها رو آوردن مثل صرافی آبا ن ت تر و نوبیتکس و سه چهار تا دیگه که اسمش یادم نیس یه صرافی خارجی هم هست که اکثر ایرانی ها داخلش هستن مثل کوینکس به نظرم برو پیش یه آدم وارد بگو واست صرافی ثبت نام کنه و خودت برو تو گروه های ارز بچرخ چند روزی پرس و جو کن یه سبد ده تایی یا ۵تایی واسه خودت پیدا کن بگو واست بخره ۵۰۰ دلار یا نهایت ۱۰۰۰ دلار بخر بنداز کنار

چند تا صرافی ایرانی داریم که جدیدا بعضی از این ارزها رو آوردن مثل صرافی آبا ن ت تر و نوبیتکس و سه چه ...

خلاصه قبلش یه یه ماهی وقت بزار تو گروه ها بچرخ کمی آشناشو در کل به نظرم دنبال تحلیل و یادگیری نرو اونایی سود کردن که ارز رو خریدن و هولد کردن اونایی که نوسان گیرن زیاد سود نمیکنن

سپاس بابت توضیحات تون صرافی معتبر رو چطور باید پیدا کرد؟ شما معتبر میشناسید لطف میکنید معرفی کنید؟ ...

ببین یه چیزی بهت بگم ارز ده برابر بورس ریسک داره تنها ریسک بورس اینه که ریزش کنه و ضرر کنی ولی ریسک ارز ایناس اول اینکه هک نکنن حسابت رو چون اگه هک کنن و رمز تو رو پیدا کنن میتونن ارزت رو انتقال بدن و حسابت رو خالی کنن دوم اینکه صرافی یهو فرار کنه و پولتو بالا بکشه سوم اینکه یکی پیدا شه بهت بگه بهم پول بده تا پولتو چنج کنم و بهت تتر یا دلار بدم بعد که پول رو دادی بلاکت کنه و دیگه جواب نده چهارم این که دولت یهپ بیاد صرافی رو ببنده یا حسابی که به صرافی متصله رو ببنده یا شامل مالیات کنه پنجم این که تو میخای ارزت رو انتقال بدی به کیف پولت آدرس رو اشتباهی میزنی و پولت یا همون ارزت از بین می‌ره و چند تا ریسک دیگه که یادم رفته الان 

چند تا صرافی ایرانی داریم که جدیدا بعضی از این ارزها رو آوردن مثل صرافی آبا ن ت تر و نوبیتکس و سه چه ...

ببخشید خودموخیلی دنبال گروه های ارز هستم نمیدونم چطور باید پیدا کنم

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو