2821
2789
عنوان

پدر بی رحم

741 بازدید | 39 پست

چقدر یسری خانواده ها بی رحم و سنگدل و عوضین... پدرشوهرم شوهررمو فرستاده از ساعت نه صبح فرستاده تعمیر گاه ناهارو اونجا خورده گرسنه تشنه تا ساعت پنج غروب یه بارم حتی تعارف نزد مبخوای تو بیا من جات برم...تازه ناهارم میخواست بیاد خونه گفت مگه من ماشینو نسپردم به تو میخوای ول کنی بیای خونه(انگار چه ماشینیم هست حالا) بعد اومده خونه نا نداشت راه بره زرتی اومده میگه چرا این قطعش شکسته برو عوضش کن بیا... از ساعت پنج تا همین الان داره دنباا قطعه میگرده نیست الان به باباش زنگ زده میگه نیست بابا برگردم خسته شدم باز برگشته میگه بهش نه برو به این ادرس بیرون شهر ببین هست🙁😑حیف شوهرم خانوادشو خیلی دوست داره وگرنه یچیزی میگفتم🙄مگه پدر مادرم اینجوری میشن

مادر شوهرتونم همین جوریه ؟

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باز یکم دلسوز تره ولی اگر دلسوز بود وایمیستاد جلو شوهرش میگفت نه خستست بزار هفته بعد

هعی بیچاره شوهرتون پدرش کلفت گیر اورده

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
والا بخدا🥲کی میشه بریم سر خونه زندگیمون خلاص بشه خودش همیشه میگه

امیدوارم زودتر برید تو زندگی خودتون   خودت بشی خانم خونه و نزاری از شوهرتون سواستفاده کنن

عزیزم شما تو رابطه شون دخالت نکن بزار شوهرت خودش اگه چیزی میخواد بگه

اره من اصلااا هیچی نمیگم چون اینا دوباره باهم خوب میشن و من میشم ادم بده اما از صبح از ناراحتی دارم دق میکنم تپش قلب گرفتم🥲🥲

به نظرمن دوست داشتن با حرف گوش بودن خیلی فرق داره میتونه قبول نکنه بدعادتشون کرده

اره واقعا هرچی میگن میگه باشه و اینا خانوادشم به شدت نفهم... منم نمیتونم هیچی بگم چون خیلی ادمای حساسین دوباره باهم اشتی میکنن و من میشم ادم بده🥲🥲

به هیچ وجه دخالت نکن،،خودشون میدونن ،وقتی اومدخونه هرکاری که لازمه برای آرامش خودتو همسرت بکن ،ولی ن ...

اره مهربون همین کارو میکنم... به من ربطی نداره بخوام دخالت کنم اما واقعا ناراحتم از شدت عصبانیت و نگرانی تپش قلب گرفتم... بیچاره جلسه داشت با همون خستگی برگزار کرد از صبحم یه بشقاب غذا خورده و دیگه هیچی

تو رابطشون دخالت نکنید که باعث کینه و کدورت پدر و فرزندی بشه

اوهوم حتما... من هیچی نمیگم الان بیاد میشینه غر زدن از خانوادش اما خب نهمیتونم تایید کنم نه تکذیب فقط گوش میدم😂

2790
2823
2791
2779
2792