2777
2789
عنوان

پدر بی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 39 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

پدر شوهر من همسرمو فرستاد جایی که میدونست برقش مشکل داره همسرم فوت شد و بعدش اومد گفت برقا رو درست کردم

مینالید از گرون بودن سنگ قبر ....

از قرض های همسرم که میدونم دروغن

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
اشکالی نداره، پدرش بیشتر از این براش زحمت کشیده

😶

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

اولین بار بود که تو یه تاپیک دلم واسه آقا سوخت....🥲

طفلی... ایشالله زودتر برید خونه خودتون. اونم کم کم سرش به زندگی خودش گرم میشه.. اونا هم کمتر ازش انتظار دارن

دختر زمستونی من🤱👶.. آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟     .
از زندگیشون خبر نداری پدرش رسما جز حرف زدن و دعوا کردن هیچ زحمتی نکشیده🙂

منظورش نون دادن به همسرتونه و نذاشته از گشنگی تلف بشه

پدر شوهر من همسرمو فرستاد جایی که میدونست برقش مشکل داره همسرم فوت شد و بعدش اومد گفت برقا رو درست ک ...

ای وااااای🥲خدا بیامرزتشون😔خیلی ناراحت شدممم

ای وااااای🥲خدا بیامرزتشون😔خیلی ناراحت شدممم

ممنون 🌹

اولین بار بود که تو یه تاپیک دلم واسه آقا سوخت....🥲 طفلی... ایشالله زودتر برید خونه خودتون. اونم ک ...

اوهوم ایشالله🥲اره واقعا بیچاره تهرانه خودش... همیشه میگه من قبل از تو دو سه ماه یبار میومدم اینجا ولی الان بخاطر من هرهفته میاد همش کار رو گردنشه

اره مهربون همین کارو میکنم... به من ربطی نداره بخوام دخالت کنم اما واقعا ناراحتم از شدت عصبانیت و نگ ...

عزیزم ،،الکی حرص وجوش نخور شوهرت الان خسته اس،بیاد سرشو بزاره تاخودصبح خوابه،،اونوقت شما اول جوونیت بااین حرص وجوشی بودن هزارمشکل برات پیش میاد دورازجونت،،اشتباه منونکن ،بخدا هیچ کس مدال گردنمون نمیندازه ،بزن به بیخیالی ،،همه چی درست میشه ،،اگه من عقل الانمو داشتم هرچی میشد اجازه نمیدادم ذره ای سلامتی خودم بخطر بیفته،نزدیک دوماه مادرموباوجودکلی مشکل جسمی که دارم ترو خشک کردم ازهمه بیشترزحمتشو کشیدم برای مریضیش،،الان جوری دستمزدموداده که دهنم ازتعجب بازمونده،،اولش که خونه من بودهمه چی خوب بود بااینکه زن آرومیه،،اماوقتی رفت خونه خودش تحت تاثیر دیگران وکار هاشون ،کلا رفتارش عوض شد انگارنه انگارکه منم آدمم آخرشدم بدهکار، ایرادهای بنی اسراییلی ونمیدونم توقعات تموم نشدنی،،،خلاصه مطلب میخوام بگم تواین دنیا هرچی بی خیال ترباشی برنده ای والسلام

تروخدا اونم نده... وظیفشه تازه کمم گذاشته براشون

همین به خدا

عزیزم ،،الکی حرص وجوش نخور شوهرت الان خسته اس،بیاد سرشو بزاره تاخودصبح خوابه،،اونوقت شما اول جوونیت ...

نه من همین اشتباه رو کردم

گذاشتم همسرم همه کارای خونوادش رو انجام بده خودشو مریض کرد کرونا گرفت اخرشم تو همون حال مریضی دچار برق گرفتگی شد از دنیا رفت الان کی بدبخت شده من و بچم یا اونا؟

عزیزم ،،الکی حرص وجوش نخور شوهرت الان خسته اس،بیاد سرشو بزاره تاخودصبح خوابه،،اونوقت شما اول جوونیت ...

هووف من قبلا از اون ادم بیخیالایی بودم که همو بهم میگفتن بی احساس و خونسرد الانم نسبت به بقیه همینجوریم اما همسرم اینجوری میشه حرص میخورم فقط... باید کار کنم واقعا رو این اخلاقم خیلی نسبت بهش احساسیم و سر کوچیک ترین چیزی نگرانش میشم.... الهی بگردم چه میشهکرد امان از این دور واطرافیان تو ببخش مادرتو خدا اجرتو برات جدا گذاشته🙂♥

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز