2777
2789
عنوان

پدر بی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 39 پست
نه من همین اشتباه رو کردم گذاشتم همسرم همه کارای خونوادش رو انجام بده خودشو مریض کرد کرونا گرفت اخر ...

باید مراقبت کرد اما حرص نخورد درست مبگه دوستمون هم باید مراقب بود هم حرص نخورد 

نه من همین اشتباه رو کردم گذاشتم همسرم همه کارای خونوادش رو انجام بده خودشو مریض کرد کرونا گرفت اخر ...

سلام ،خدا رحمت کنه همسر عزیزتون رو ،خدا ازسر تقصیرات پدر مادرای بی فکر هم بگذره،،اگر مردها گوش به حرف خانم بدهند که خوبه ولی مشکل اینجاست درهرصورت ماخانومهامیفتیم گوشه رینگ هم ازشوهر. هم از خانواده اش باید ضربه بخوریم،،خیلی متاسف شدم خدا برای ادامه زندگیت نور وبرکت وروشنی مسیر قراربده خانم گل❤️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام ،خدا رحمت کنه همسر عزیزتون رو ،خدا ازسر تقصیرات پدر مادرای بی فکر هم بگذره،،اگر مردها گوش به حر ...

ممنونم بله همسر منم به شدت وابسته به خونوادش بود هرچی اونا میگفتن گوش میکرد ولی الان اونا دارن زندگیشونو میکنن و من الان اورژانس قلبم به خاطر درد قلب دخترمم یتیم 

ممنون از دعای خوبتون🌹

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
از زندگیشون خبر نداری پدرش رسما جز حرف زدن و دعوا کردن هیچ زحمتی نکشیده🙂

وقتی همسرت اعتراضی نمیکنه شما خودت را بد نکن، بالاخره این روز تمام میشه استراحت می‌کنه حالش خوب میشه، از زمان تولد تا بزرگش کنه اندازه ی روز ارزش داره پسرش براش کار کنه

خدایا دوستت دارم 💓💓💓
خدا رحمتش کنه، امضات را خوندم خیلی ناراحت شدم 

ممنونم🌹

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
خواهش می کنم عزیزم خدا به دلت صبر بده

خدا به دل کوچیک دخترم ارامش بده😔

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز