2777
2789
۷ تا فول امکان داشته دوقلو بشه

اره منم انتظار داشتم دوقلو بشن ولی  یه دونه شد بقیه کیست شدن😐💔 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما شاءالله  چقد فولی داشتی آمپول  سینال آف ۹۰۰ زری یا ۳۰۰؟ من ۳۰۰ زدم  یبار شد دوت ...

سینال اف دوره های قبل زده بودم ک جواب نگرفتم ازش 

امپول hmg زدم روز پنج و هفت و نه 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
من باآی یو آی شدم 

Iui مثل یه رابطه بدون پیشگیری حدودا ۲۵درصد شانس بارداری میده 

همینکه با این روش شدی خودش خوبه

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
مگه بقیه ش کیست میشه؟

اگ فولی ها ازاد نشن همون بزرگا تبدیل به کیست میشن 

ک خطر چندانی هم نداره فقط باید مواظب بود کار سنگین و نزدیکی انجام نداد تا کیست ها جذب بشن و از بین برن

گلم منم تا شهری ک برا دکتر میرفتم دوساعت برا رفتن راه بود ک شوهرمم سرکار بود و نمیشد منو ببره منو ما ...

فدات عزیزم 

راه منم  ۳ ساعت میشه 

می گفتم کاش اینجا یه خونه داشتم  تا یک سالم  طول میکشید  بی خیال بودم

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
سینال اف دوره های قبل زده بودم ک جواب نگرفتم ازش  امپول hmg زدم روز پنج و هفت و نه

یعنی  فولی هات  با سینال بزرگ نمیشدن؟؟؟

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

ان شاالله هم اسی هم همه اونایی ک چشم انتظار نی نی هستن قسمت و نصیبشون بشه 🥺♥️من خودم نازائی رو تجربه کردم بخدا هروقت به نی نی ام نگاه میکنم برا همه اونایی ک منتظرن دعا میکنم دامنشون سبز بشه 

فدات عزیزم  راه منم  ۳ ساعت میشه  می گفتم کاش اینجا یه خونه داشتم  تا یک سالم ...

اره میدونم سختهه خیلی باور میکنی منو مامانم هفت صبح از خونه میزدیم بیرون با اتوبوس میرفتیم مستقیم کارای دکترم میکردیم بدون استراحت باز برمیگشتیم همون روزش ساعت هشت شب خونه میرسیدیم تقریبا سیزده ساعت 🥺 همش برا مامانم عذاب وجدان میشدم اخع خیلی خسته میشد ولی چیزی نمیگف 

یعنی  فولی هات  با سینال بزرگ نمیشدن؟؟؟

بزرگ میشدن ولی نه تا این اندازه و اصن با اقدام نمیگرفتن 

دو دوره  فولیم ماه اول شده بود بدون تمپول فقط با قرص متفورمین و لتروزول ۱۸ و ۱۹ ک نگرفت  ...

من چرا اصلا متوجه این بحثا نمیشم ؟

همیشه برام سوال بوده که چطور بعضی از زوجین

بدون اینکه قصد نی نی دار شدن داشته باشن

اما با بی دقتی و رابطه محافظت نشده صاحب فرزند شدن ،

ولی بعضی دیگه با هزار جور روش و تلاش

به سختی میتونن حامله بشن یا کلا نمیشن ...

من تازه ازدواج کردم و کلا فعلا قصد ندارم نی نی بیارم

اما اصلا از صحبت هاتون سر در نمیارم ☹

متاهل 💍👰🏻‍♀️                                                                    هر چیز که در جستن آنی آنی 🧘🏻‍♀️