2777
2789
تا جایی ک یادمه همیشه تخمدان پلی کیستیک بودم   ولی طبیعی و ندونسته باردار شدم

خداروشکر عزیزم الهی خدا برای منم بخواد دیگ رفتم تو‌ ماه سوم اقدام 

۳ ماه پریودم منظم شد دوباره این ماه نا منظم شد بیبی چک زدم منفی بود هیچ علایم پریودی و حاملگی هم ندارم کلا هورمون های داغونی دارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب بگید چند دوره  دارو مصرف کردید؟؟؟؟؟

من همش دکتر میرفتم قرص هامو مرتب نمیخوردم سه شب میخوردم یه شب جا مینداختم ولی امپول هایی ک‌میدادن ب همون روش ک میگفتن انجام میدادم ولی اصلا فایده ای نداشت 

ارادمو جمع کردم به خودم قول دادم ک این ماه باید مرتب بخورم الارم برا داروهام گذاشته بودم مرتب ک خوردم امپول هارو هم ک زدم و رفتم پیشواز اقدام ماه دوم حامله شدم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

من انقد که برای پسر اولم ۱۵ ماه طول کشید باردار شدم بیشترشو مال استرس زیاد بود آمپولم زدم برای قوی و آزاد شدن تخمک، دیگه باورش ده بود مشکل داریم حتی شوهرمم مجبو. کردم آزمایش بده ولی دومی رو فکر نمیکردم انقد زود باردار شم با اولین اقدام باردار شدم همش به ذهن و استرس خودت ربط داره

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂
چند دوره  دارو مصرف کردی  فولیت اون ماه چند بود

دو دوره 

فولیم ماه اول شده بود بدون تمپول فقط با قرص متفورمین و لتروزول ۱۸ و ۱۹ ک نگرفت 

ماه دوم ک امپول استفاده کرده بودم فولی هام ۲۹.۲۶.۲۴.۲۳.۲۰.۱۹.۱۸ بودن ک ی دونه غز همین فولی ها گرفت و حامله شدم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
من همش دکتر میرفتم قرص هامو مرتب نمیخوردم سه شب میخوردم یه شب جا مینداختم ولی امپول هایی ک‌میدادن ب ...

خداروشکر عزیزم 

ان شاءالله به سلامتی بغلش بگیری 

من واسه دومی دچار تنبلی شدم 

راهم از دکتر دوره  اعصابم داغونه

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
اوخی عزیزم دعا کن برای شب بیداری های من واسه بچم🥲❤️

ان شاالله تو هم گیر یه جوجه خوشکل سالم بیوفتی  وتورا نزاره بخوابی

خداروشکر مریض نیست بی خواب شده  از روسروصورتم اینور واونور میره 😁😁

خداروشکر عزیزم الهی خدا برای منم بخواد دیگ رفتم تو‌ ماه سوم اقدام  ۳ ماه پریودم منظم شد دوباره ...

ببین من خودمم راحت باردار نشدم

فکر نکن دوا دکتر نرفتم چرا اتفاقا زیاد 

ولی دقیقا جایی ک گفتم بیخیال و هرچی شدشد بدون پروسه درمانی باردار شده بودم

سابق بر اون من سه بار iui کردم ک نتیجه نداد

عکس رنگی

هرماه قرص و امپول هورمونی و سونو و … 

ولی ivf نرفتم چون میترسیدم 

در نهایت وقتی ک فکرشو نمیکردم حامله شدم 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
به من گفت یک سال اقدام کن اگر باردار شدی ک هیچی اگر نشدی بیا دارو بدم

مجبورش میکردی از الان بهت دارو بده گلم

دو دوره  فولیم ماه اول شده بود بدون تمپول فقط با قرص متفورمین و لتروزول ۱۸ و ۱۹ ک نگرفت  ...

ما شاءالله  چقد فولی داشتی

آمپول  سینال آف ۹۰۰ زری یا ۳۰۰؟

من ۳۰۰ زدم 

یبار شد دوتا ۲۳و ۲۰و ۱۴ و۱۵

لتروزل هم  خوردم

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
خداروشکر عزیزم  ان شاءالله به سلامتی بغلش بگیری  من واسه دومی دچار تنبلی شدم  راهم ...

گلم منم تا شهری ک برا دکتر میرفتم دوساعت برا رفتن راه بود ک شوهرمم سرکار بود و نمیشد منو ببره منو مامانم میرفتیم