2777
2789
اره میدونم سختهه خیلی باور میکنی منو مامانم هفت صبح از خونه میزدیم بیرون با اتوبوس میرفتیم مستقیم کا ...

خدا مادرتون رو  حفظش کنه 

آره بخدا خیلی سخته  بخدا ماهم تقریبا همین حدود ها میشه

خدا نی نیتو حفظ کنه دل مادربزرگش و شاد کنه😍

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
بزرگ میشدن ولی نه تا این اندازه و اصن با اقدام نمیگرفتن 

آها ممنون عزیزم از جوابت ها😘

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اقدامات چجوری بود؟ آمپول اچ سی جی هم زدی؟ چند ساعت بعد آمپول اقدام کردی؟ منم ۴ ماهه لتروزول می ...

امپول hmgزدم روز ۵.۷.۹ بعد روز ۱۳سونو گرفتم دیدم فولی دارم دوتا hcg همزمان زدم و بعد ۱۲ساعت اقدام انجام دادم بعد اون ۱۲ساعت ۲۴ساعت بعدشم اقدام انجام دادم تا ی هفته هرشب و موقع اقدام زیر کمرم یه بالش کوچولو میزاشتم بعد اقدام نیم ساعت پاهام بالا نگه میداشتم بعد نیم ساعتم بدون اینکه برم سرویس خودمو بشورم تا صبح میخوابیدم مایه منی رو بیرون نمیکردم از بدنم گلم این کارارو انجام بده ان شاالله جواب بگیری💋♥️

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
خدا مادرتون رو  حفظش کنه  آره بخدا خیلی سخته  بخدا ماهم تقریبا همین حدود ها میشه خد ...

قربووونت برم قشنگم ان شاالله خداجونم دل تورو هم شاد کنه با یه نی نی خووووشگل همین زودیا

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
قربووونت برم قشنگم ان شاالله خداجونم دل تورو هم شاد کنه با یه نی نی خووووشگل همین زودیا

فدات بشم عزیزم😘😘😘

ممنون از دعای قشنگت