2777
2789
ببین من خودمم راحت باردار نشدم فکر نکن دوا دکتر نرفتم چرا اتفاقا زیاد  ولی دقیقا جایی ک گفتم ...

بی خیالی برای باردار شدن معجزه میکنه ۹ کیلو وزن کم کردم خدا کنه برام اتفاقای خوب بیوفته نذر کردم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چرا اصلا متوجه این بحثا نمیشم ؟ همیشه برام سوال بوده که چطور بعضی از زوجین بدون اینکه قصد نی نی ...

خخخخخخ خدانکنه مث ما باشی ک با دارو حاملع بشی از همون دسته اول باشی ک بدون محافظت و جلوگیری حاملع بشی 

من ازرو ب دل موندم ک جزو دسته اول باشم 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
من چرا اصلا متوجه این بحثا نمیشم ؟ همیشه برام سوال بوده که چطور بعضی از زوجین بدون اینکه قصد نی نی ...

امیدوارم هیچ زنی درگیر این بحث‌ها و مشکلات نشه چون اگر مشکلی نباشه با رابطه محافظت نشده بارداری اتفاق میوفته طی چن بار اقدام، اما اگر باردار نشه طرف باید بره سراغ قرص و دارو

بی خیالی برای باردار شدن معجزه میکنه ۹ کیلو وزن کم کردم خدا کنه برام اتفاقای خوب بیوفته نذر کردم❤️

ان شاالله قشنگم ک حامله میشی بخدا ادم همیشه جواب تلاش هاشو میبینه دلم روشنع ک ب زودی حامله میشی فداتشم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
ان شاالله قشنگم ک حامله میشی بخدا ادم همیشه جواب تلاش هاشو میبینه دلم روشنع ک ب زودی حامله میشی فدات ...

قربون برم عزیزم فدای قلب مهربونت

من هیچ جا‌ پیش هیچ کس جز مادرم از ترسم راجب این قضیه نمیگم مخصوصا خانواده شوهر ک نمیدونم اقدامم اصلا

همین دوستای نی نی سایت به من امید و انگیزه میدن و میدونم و مطمعنم میون این همه قلب مهربون دعای یکیشون گیراست❤️

قربون برم عزیزم فدای قلب مهربونت من هیچ جا‌ پیش هیچ کس جز مادرم از ترسم راجب این قضیه نمیگم مخصوصا ...

خدانکنه جان دلم ان شاالله یه نینی تپلی میاری همه این روزارو میشوره میبره 

خوب میکنی ک بهچا خانواده شوهرت درمیون نمیزاری 

از من خبر داشتن انقد تیکه کنابه بارم مبکردن 

خخخخخخ خدانکنه مث ما باشی ک با دارو حاملع بشی از همون دسته اول باشی ک بدون محافظت و جلوگیری حاملع بش ...

ایشالله هیچ خانومی درگیر این راه نشه

اما بارداری ناخواسته و با رابطه محافظت نشده ام خوب نیست

شاید آدم شرایط زندگیش برای بچه دار شدن جور نباشه ☹

هنوز یک سال نشده که ازدواج کردیم و تفاوت سنیمون زیاده و

میدونم که همسرم خیلی خیلی دوست داره که نی نی بیاریم

اما چون میدونه من فعلا دوست ندارم اصلا مجبورم نمیکنه

ولی خب خیلی میترسم با رابطه مخافظت نشده حامله بشم و

همسرم از قصد و انکار چنین کاری بکنه

متاهل 💍👰🏻‍♀️                                                                    هر چیز که در جستن آنی آنی 🧘🏻‍♀️
امیدوارم هیچ زنی درگیر این بحث‌ها و مشکلات نشه چون اگر مشکلی نباشه با رابطه محافظت نشده بارداری اتفا ...

انشالله 🙏🏻❤

امیدوارم خدا به وقتش دامن هممون و سبز کنه 🙏🏻

متاهل 💍👰🏻‍♀️                                                                    هر چیز که در جستن آنی آنی 🧘🏻‍♀️
ایشالله هیچ خانومی درگیر این راه نشه اما بارداری ناخواسته و با رابطه محافظت نشده ام خوب نیست شاید ...

اره جانم دقیقا 

نترس همیشه مواظب باش 

ان شاالله هروقت شرایطشو داشتی و امادگی صاحب اولاد سالم و صالح بشی جان دلم

اره جانم دقیقا  نترس همیشه مواظب باش  ان شاالله هروقت شرایطشو داشتی و امادگی صاحب اولاد ...

مررررسی خانومی ممنوووون 😍❤

خدا نگهدار نی نی نازنینت باشه مامانی مهربون ❤

مررررسی خانومی ممنوووون 😍❤ خدا نگهدار نی نی نازنینت باشه مامانی مهربون ❤

دورت بگردم قشنگم 🥺♥️💋

دو دوره  فولیم ماه اول شده بود بدون تمپول فقط با قرص متفورمین و لتروزول ۱۸ و ۱۹ ک نگرفت  ...

عزیزم اقدامات چجوری بود؟ آمپول اچ سی جی هم زدی؟ چند ساعت بعد آمپول اقدام کردی؟ منم ۴ ماهه لتروزول میخورم آمپولم میزنم باردار نمیشم