2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک گرون بودن و نخریدن گوشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 99 پست

پدرم ۵ساله از کار اخراج شده 

یه خونواده سه نفره هستن و پدرم نمیره سرکار 

مادرم قالی بافی میکنه و شب تا صبح از درد دست گریه میکنه

کاش مرد عقل داشته باشه 

تو این دوره ک ب قول شما با سی ملیون نمیشه زندگی کرد حتی

اونا بیکار و بی پولن

دعا کنین براشون لطفا

واقعا زندگی خیلی سخت شده ،کجاشو متوجه نمیشین؟

منم تو همین کشور زندگی میکنم میدونم زندگی سخته ولی شما هم یکم واقع بین باشین با ۱۷ تومن میشه دیگه در ماه یه دونه مرغ رو خرید 

چه زود یک سال شد....😔💔   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با سی تومن ولی خوب میشه زندگی کرد 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

ما سه نفریم خونه از خودمونه ماشینم همینطور  ۸ تومن حقوق ماهیانمون هست با کار آزادی ک مامانم داره دیگه فوقش ۱۰ تومن 

خورد و خوراکمونم خوبه ولی لباس اینا خیلی کمتر میتونیم بگیریم 

البته ک اگه ماهم هر ماه دغدغه کاشت ناخن و رنگ مو و تتو داشتیم نمیتونستیم 

گرونی هست نمیگم نیست ولی میشه با مدیریت زندگی کرد 

ماهی ۱۷ بنظرم خیلی خوبه

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
منم تو همین کشور زندگی میکنم میدونم زندگی سخته ولی شما هم یکم واقع بین باشین با ۱۷ تومن میشه دیگه در ...

ما ک ۴نفریم ۵تا مرغ میخریم ۲ماه میره و با اینکه مهمون داریم 

بعضی ها واقعا یه چی میگن ادم میمونه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

اآخه اونا هم گرون شدن الان قارچ کلی گرونه حتی کاهو حتی سیب زمینی به خدا میوه که دیگه افتضاحه

من گفتم برم گیاهخوار بشم دیگه نه بابا اونم اوضاش خرابه ...🤦‍♀️

سعی کن با حرفات حال بقیه رو خوب کنی اونوقت میبینی حال خودتم‌خوب میشه ❤

هزینه ها بالارفته کاملا درسته

ولی یکی میگه ما یه شقه گوسفند میخریدیم 

یکی میگه قارچ کیلویی ۷۰  ۸۰ 

این سبک زندگیه ایرانیاست

شما برو خارج المان فرانسه انگلیس 

کشور های مدرن 

به اونا بگی کیلویی اصن باورشون نمیشه خرید در حد مصرف و کم و دونه ای 

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
منم تو همین کشور زندگی میکنم میدونم زندگی سخته ولی شما هم یکم واقع بین باشین با ۱۷ تومن میشه دیگه در ...

شاید قسط زیاد داره من نبودم تو اون تایپیک ،فقط کلی دارم میگم واقعا اگه کسی از اوضاع اقتصادی میناله حق داره ...

سعی کن با حرفات حال بقیه رو خوب کنی اونوقت میبینی حال خودتم‌خوب میشه ❤