2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک گرون بودن و نخریدن گوشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 99 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش مشکل فقط گوشت و مرغ بود

حبوبات ‌لبنیات و برنج هم گرونه

قند و شکر 

آدم چی کوفت کنه؟

لباس و تفریح و خرید هم که هیچی الحمدالله 

واقعا نمی‌دونم مگه ما از این زندگی چی خواستیم؟

بیخیال نمیتونه یعنی ۵۰۰ هزار بده گوشت بخره؟ تاپیکاش همه راجب تتو و خرید انلاین و رنگ مو هست اونوقت چ ...

من هرچی به شما بگم 

شما بازم رفتی تاپیکاسو خوندی بگی مثلاً دروغ میگه

به خدا اینا کمترین خواسته یه زن هست که برای شما خیلی بزرگه

والا ماها ک نمیرسیم الانم چند روزه فکر شدم چطور گوشت بخرم گوشت شده کیلویی ۵۰۰تومنی  بقول شما ف ...

۵۰۰رد شده مامانم امروز ۶۰۰خرید 

مرغ۱۳۰

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

الان شما موضوع برات مهمه یا کاربره؟

وقتی راجب تاپیک اون کاربر تاپیک زدن پس میشه راجبش حرف زد چرا الکی میپیچونی کجای حرفم الان دروغ بود؟ راست میگم دیگه یکی از بچه ها گفت تاپیکاش راجب چیه منم دیدم راست میگه 

چه زود یک سال شد....😔💔   
بیخیال نمیتونه یعنی ۵۰۰ هزار بده گوشت بخره؟ تاپیکاش همه راجب تتو و خرید انلاین و رنگ مو هست اونوقت چ ...

واقعا زندگی خیلی سخت شده ،کجاشو متوجه نمیشین؟

سعی کن با حرفات حال بقیه رو خوب کنی اونوقت میبینی حال خودتم‌خوب میشه ❤
من هرچی به شما بگم  شما بازم رفتی تاپیکاسو خوندی بگی مثلاً دروغ میگه به خدا اینا کمترین خواست ...

خب عزیزدلم وقتی نمیرسع باید قناعت کنه خوردن ادم خیلی مهمه سالم باشه تا کارای دیگ

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

من هرچی به شما بگم  شما بازم رفتی تاپیکاسو خوندی بگی مثلاً دروغ میگه به خدا اینا کمترین خواست ...

چرا تا یکی یه حرفی راجب تاپیکای یه کاربر میزنه فکر میکنید رفته ریز به ریزش رو خونده؟ یکی از بچه ها گفت منم دیدم بعدم فقط صحفه اول عنوانش رو نگاه کردم😐

چه زود یک سال شد....😔💔   

من هفته پیش یه دست بره خرید۱نیم یک کیلو گوشت چرخی۱۸۰۰شد خب سعی میکنم کمتر مصرف کنم مدیریت کنم