2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک گرون بودن و نخریدن گوشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 99 پست
چرا اصل موضوع رو میخواین بپیچونین؟ 

خط اول بخون ببین چی نوشته؟ اونم جزئی از موضوع هست که گفته چرا بهش توپیدین منم جوابش رو دادم اصل موضوع هم گرونی هست که بالاتر گفتم قبول دارم لقمان جان فعلا که شما دارین میپیچونین 

چه زود یک سال شد....😔💔   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزینه ها بالارفته کاملا درسته ولی یکی میگه ما یه شقه گوسفند میخریدیم  یکی میگه قارچ کیلویی ۷۰ ...

تو رو قرآن، تو رو به اون کسی که میپرستی، تا تشریفتو نبردی اونجاها که گفتی نیا واسه یه جماعت آگاه و تحصیل کرده نطر بده، بخدا بجز خنده هیچی نداره این‌ مقایسه ت.

هزینه ها بالارفته کاملا درسته ولی یکی میگه ما یه شقه گوسفند میخریدیم  یکی میگه قارچ کیلویی ۷۰ ...

دوست عزیز مصرف گوشت اونا خیلی بیشتر از ایرانیان هست و حتما هر روز تازه گوشت میخرن اما ایرانیهای بیچاره از ترس گرونتر شدن روزانه و ساعتی اگر پول دستشون باشه سعی میکنن مصرف یه ماه یا دوماهشون رو بخرن شاید ارزونتر در بیاد براشون

چون اونا می دونن هفته دیگه و حتی ماه دیگه هم قیمت ها همینه ولی ما روز به روز قیمتت هامون بالا میره

Shsh
شاید قسط زیاد داره من نبودم تو اون تایپیک ،فقط کلی دارم میگم واقعا اگه کسی از اوضاع اقتصادی میناله ح ...

بله دیگه وقتی اینجوری میگه شاید نداره صد در صد قسط داره و حتی شاید اجاره خونه ولی دیگه خدایی یکم چشمامون رو باز کنیم هرچقدرم تو فشار باشه دیگه میتونه که هر ماه یه پولی بزاره کنار بعد دو سه ماه یه دونه مرغ بخره یه جوری میگه خیلی وقته مرغ نخوردیم انگار حقوقش دو تومن هست😐

چه زود یک سال شد....😔💔   

والا ما شقه که عمرا بتونیم با این حقوق ولی در حد نیازمون گوشت و میوه نمیخوریم ،اتفاقا اونجا همه در رفاه هستن ،در حدنیازمون ماهم میخوایم نیست

سعی کن با حرفات حال بقیه رو خوب کنی اونوقت میبینی حال خودتم‌خوب میشه ❤
عاادتشونه

خانم محترم ما عادتی نداریم ولی شما گویا الزایمر دارین خط اول چی نوشتی؟ راجب اون خانم و تاپیکش چی گفتی؟ گفتی چرا بهش توپیدین منم جواب سوالت رو دادم که چرا توپیدن جنبه ندارین تاپیک نزنید

چه زود یک سال شد....😔💔   

بهرحال گرون نیست حالا چه یهو چه کم کم

ضمنا فرهنگ غذایی هر کشوری فرق داره

اونا هندونه رو هم قاچی می‌خرن 

من این میدونم خونه از ادم باشع با حقوق ۱۷میرسع ولی نباشه کرایه ها زیاده و‌نمیرسه

خونه از خودمونم باشه بازم نمی‌رسه مگر حمایت خانواده

خیلیا سبزی فریزر و اینارو اطرافیان میدن

الان خود سبزی قرمه کلی پولشه

حبوبات

کرایه ماشین

اوووووف

بله دیگه وقتی اینجوری میگه شاید نداره صد در صد قسط داره و حتی شاید اجاره خونه ولی دیگه خدایی یکم چشم ...

نه والا من دو سه ماه پیش دو کیلو‌گوشت گرفتم دبگه نتوستم بخرم ۴ نفر هستیم یه ماه پیش دو تا مرغ کوچیک گرفتم ۴۰۰ تومن شد الان فریزرم خالیه نمیرسه که بخرم

تو رو قرآن، تو رو به اون کسی که میپرستی، تا تشریفتو نبردی اونجاها که گفتی نیا واسه یه جماعت آگاه و ت ...

اتفاقا کاملا مطمئنم

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)

اینایی ک میگن نمیرسع چون روزانه خرید میکنید ‌‌هرروز یع قیمته 

وگرنع من مامانم هر ۲ماه گوشت مرغ و خاروبار و سالانه برنج میخره خیلی به صرفه تره و‌ میرسه

ما هر ۲ماه ۲کیلو خورشتی ۲کیلو چلوگوشتی ۲کیلو ابگوشتی 

۶تا دنبالیچه،۵الی۶کیلو چرخ کرده میخریم 

۱ زبان و ۳تا مغز 

۵تا مرغ ماهی یا تازه بع تازه یا هر ۲ماه گاهی روش میخریم میرسه با اینکه کلی مهمون و۴نفر بخور هستیم

حالا بقیه نمی‌دونم 

اگ برنامه ریزی ماهانه بشه حتما میرسع 

ولی روزانه اصلا نمیرسه حقوق ۳۰میلیون داشته باشن کم میارن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚