2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک گرون بودن و نخریدن گوشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 99 پست

چند وقت پیش رفتم خانه بهداشت ،برگشته میگه خانم بچه ت دو نوع میوه حداقل در روز میخوره ؟ 

یعنی استانداردش اینه ...

انگار تو ایران نیستن ،گفتم کاش من بتونم هرروز بهش میوه یه نوع بدم ،کجای کارید ...

بعد اصرار دومی رو هم بیار ...تو دلم گفتم بابا غلط اضافه نکن🤦‍♀️

سعی کن با حرفات حال بقیه رو خوب کنی اونوقت میبینی حال خودتم‌خوب میشه ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا کاملا مطمئنم

آفرین

همینطور که مطمینین اینستاام نصب کنین

بعد اونجا روزی حداقل بالای ۲۰ تا مقایسه خرید اقلام غذایی تو کشورای دیگه رو میبینین

اگه بازم مطمین بودین، دیگه جواب شما خاموشیه

بهرحال گرون نیست حالا چه یهو چه کم کم ضمنا فرهنگ غذایی هر کشوری فرق داره اونا هندونه رو هم قاچی می ...

وقتی تا این حد صرقه جویی زیاده توایران هم باشه طرف باحقوق متوسط10 تومن میتونه بگذرونه

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
من هرچی به شما بگم  شما بازم رفتی تاپیکاسو خوندی بگی مثلاً دروغ میگه به خدا اینا کمترین خواست ...

برا من بزرگ نیست ولی تعجب اور چرا هست که ادم تو شرایطی که نمیتونه یه مرغ بخره چرا باید بره خرج قر و فرش کنه یه حرفایی میزند ادم دهنش باز میمونه

چه زود یک سال شد....😔💔   
عاادتشونه

اسی جووون ببخشید یه سوال داشتم 

تایپیک قبلت واسه عرق زیر بقل گفتی 

من عادت دارم تیشرت سفید زیر مانتو میپوشم 

بعد عرق که میکنم به شدت زرده یعنی خیلی بدجور بعد وقتی لباسمم میشورم بازم زردی میمونه

به نظرت مشکل دارم یا طبیعیه ؟؟؟؟؟

خانم محترم ما عادتی نداریم ولی شما گویا الزایمر دارین خط اول چی نوشتی؟ راجب اون خانم و تاپیکش چی گفت ...

گلم عزیزم

من میگم حالا مثلاً یه ناخن یا یه خرید آنلاین ،یا یه تتو مگه چه قدر هزینه داره دیگه اینا ممکنه تنها دلخوشیم یه خانم باشه

من هیچ کدوم از اینا رو ندارم و باهاشم مخالف نیستم

اما واقعا گرونی بیداد می‌کنه

به شیر و کیک ساده برای بچه میخری میشه پنجاه

یه پیتزا معمولی ۲۰۰

کلا میگم گرونیه 

منی که راحت خرید میکردم الان دو ماهه گوشت نخریدم

میزارم کنار بخرم اما به هزینه جدید میاد نمیشه

واقعا باید چشماتونو رو باز کنید و ببینید

اونایی که هم میخرم با ترس و لرز دارن مصرف میکنن

مهمانیها کم شده

افسردگی بیداد می‌کنه

کلا الان نون و هندونه هم بخوری بازم ماهی ده تومن میشه

دوست عزیز مصرف گوشت اونا خیلی بیشتر از ایرانیان هست و حتما هر روز تازه گوشت میخرن اما ایرانیهای بیچا ...

درسته ولی درنظرداشته باشیم که اگه اینطوری گوشت مصرف میکنن بقیه رو صرفه جویی میکنن وبرای گذروندن یک زندگی دونفره هردونفر کار میکنن

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
آفرین همینطور که مطمینین اینستاام نصب کنین بعد اونجا روزی حداقل بالای ۲۰ تا مقایسه خرید اقلام غذای ...

من به آقایی رو دنبال میکنم دقیقا میره مقایسه اقلام ،اصلا از زندگی ناامید میشی

سعی کن با حرفات حال بقیه رو خوب کنی اونوقت میبینی حال خودتم‌خوب میشه ❤