2777
2789
عنوان

حامله شدم ولی دانشجوام..!

1443 بازدید | 29 پست

بچه ها من شکر خدا باردار شدم.خیلیم ازاین بابت خوشحالم.میخواستم از تجربیات یا نظرات شما استفاده کنم.مهر ماه میرم ترم هفت و حساب کردم ۸ ماهگیم دوران امتحانات پایان ترمم میشه.حالا بنظرتون این ترمو برم دانشگاه اگه حالم میزون بود یا مرخصی بگیرم؟بنظرتون امکانش هست یکی درمیون کلاسارو برم استادا کنار میان باهام؟

چه دانشگاهی

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

سلام مبارک.منم بارداریم افتاد ترم هشت و‌نه.واستادا کنار میومدن باهام 

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره کنار میان 

دو ترم هم مرخصی بارداری رایگان دانشگاه بهت میده 

بنظرم وقتی بچت دنیا اومد ازش استفاده کن 

چون تا نی نی ۹ ماهه نشه هیچ جا نمیتونی تنهایی بیشتر از دو ساعت بری

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
دولتی.

منظرم این بود اگه علوم پزشکی باشی ووچون ترم ۸ ترم آخرت هست احتمالا پیرا پزشکی میخونی که عرصه دارین ترم ۷و۸ سخت میشه برات مرخصی بگیر

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

چند سالته

ما درحالی که غمگین بودیم، دیگران رو تسلی دادیم!درحالی که شکست خورده بودیم به دیگران امید دادیم!درحالی که نمیتونستیم لبخند بزنیم، دیگران رو خندوندیم!با ما از قوی بودن حرف نزنید...🥲
من یه هم کلاسی متاهل داشتم شاغل بود بچه هم داشت باردارم شد باز میومد😑 تموم کن درستو، بچه دنیا بیاد ...

گفتم راهش تقریبا یکساعتو نیمه بامترو و تاکسیو....حالاتاحایی ک بتونم میرم