بچه ها من شکر خدا باردار شدم.خیلیم ازاین بابت خوشحالم.میخواستم از تجربیات یا نظرات شما استفاده کنم.مهر ماه میرم ترم هفت و حساب کردم ۸ ماهگیم دوران امتحانات پایان ترمم میشه.حالا بنظرتون این ترمو برم دانشگاه اگه حالم میزون بود یا مرخصی بگیرم؟بنظرتون امکانش هست یکی درمیون کلاسارو برم استادا کنار میان باهام؟
ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماریهای دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی در حد توان پاسخ میدم
سلام مبارک.منم بارداریم افتاد ترم هشت ونه.واستادا کنار میومدن باهام
مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
منظرم این بود اگه علوم پزشکی باشی ووچون ترم ۸ ترم آخرت هست احتمالا پیرا پزشکی میخونی که عرصه دارین ترم ۷و۸ سخت میشه برات مرخصی بگیر
ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماریهای دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی در حد توان پاسخ میدم
ما درحالی که غمگین بودیم، دیگران رو تسلی دادیم!درحالی که شکست خورده بودیم به دیگران امید دادیم!درحالی که نمیتونستیم لبخند بزنیم، دیگران رو خندوندیم!با ما از قوی بودن حرف نزنید...🥲