رضوان_گلی مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2593 عنوان بعد سرکلاژ 867 بازدید | 10 پست سلام بعد سرکلاژ حتما باید قرص آسپرین خورد؟ استراحتم زیاده دکترم برام تجویز نکرده خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین. 1402/05/09 | 09:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فادیاوفارا۲ عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 5508 من فقط امپول پروژسترون و شیاف زدم اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر
رضوان_گلی مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2593 من فقط امپول پروژسترون و شیاف زدم شمام استراحت داشتی؟ استراحت مطلق بودی یا نسبی؟ خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.
فادیاوفارا۲ عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 5508 شمام استراحت داشتی؟ استراحت مطلق بودی یا نسبی؟ اره گلم تا ده روز لگن میذاشتم بعد از ده روز فقط توالت و حمام اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر
رضوان_گلی مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2593 اره گلم تا ده روز لگن میذاشتم بعد از ده روز فقط توالت و حمام ممنونمخاصیتی هم نداره خوردن قرص میگم نکنه یادش رفته سر دختر اولم هم مشکلی نداشتم ک آسپرین مصرف کنم خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.
فادیاوفارا۲ عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 5508 ممنونم خاصیتی هم نداره خوردن قرص میگم نکنه یادش رفته سر دختر اولم هم مشکلی نداشتم ک آ ... نه گلم نگران نباشلابد احتیاج نبوده اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر
رضوان_گلی مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2593 نه گلم نگران نباشلابد احتیاج نبوده ممنونم عزیزم خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.
استراکچر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 1900 من بعد از سرکلاژ تا آخر بارداری هفته ای یه پرولوتون)خارجی بود اسم دقیقش یادم نیست( میزدم،شبی یه شیاف پروژسترون،استراحت کامل بودم فقط برای حمام و دستشویی از جام بلند میشدم،حتی پارچ آب و غذا و ... تو سینی میاوردن کنار تختم که تکون نخورم.
رضوان_گلی مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2593 من بعد از سرکلاژ تا آخر بارداری هفته ای یه پرولوتون)خارجی بود اسم دقیقش یادم نیست( میزدم،شبی یه شیاف ... ممنونم ازتونمنم ۲ هفته پرولتون تجویز کرده دکتر .دو هفته هم فعلا آمپول پروژسترون و هر شب شیاف پس شما هم آسپرین مصرف نکردی خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.
استراکچر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 1900 ممنونم ازتون منم ۲ هفته پرولتون تجویز کرده دکتر . دو هفته هم فعلا آمپول پروژسترون و هر شب ش ... نه عزیزممن چون دوقلو بودن تا آخر بارداری پروژسترون و ... رو داشتم.نگران نباش.انشاالله بارداری و زایمان راحتی داشته باشی.
رضوان_گلی مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2593 نه عزیزم من چون دوقلو بودن تا آخر بارداری پروژسترون و ... رو داشتم. نگران نباش. انشاالله بارداری ... ممنونم ازت لطف داری سالم باشی خودت و دوقلو های گلت خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.