2777
2789
عنوان

نوزادی با نشونه های اتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 5219 بازدید | 316 پست
پس خداروشکر چیزی نیست،بیشتر وقتی خابش میاد خیره نمیشه؟؟

نه کلا یکسره چشمش راه میگیره هی همه هم بهم تکرار میکنن چرا چشمش راه میگیره یعنی قابل چشم پوشی نیست به هیچ عنوان هم اغراق نمیکنم و چیزیه که وجود داره

منم قبل بارداری نخوردم

من هیچوقت قرص نمیخوردم بخاطر سردردم تو اوایل بارداری شاید یه نصفه بسته استامینوفن خوردم اونم با تجویز پزشک نمیدونستم اینقدر اثر گذاره وگرنه هیچوقت من دارویی نبودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هیچوقت قرص نمیخوردم بخاطر سردردم تو اوایل بارداری شاید یه نصفه بسته استامینوفن خوردم اونم با تجوی ...

راستش من فکر نمیکنم استامینوفن علتش بوده باشه

نمی دونم شاید هم هست

من بیشتر فکر میکنم ژنتیکی هست آخه یه مورد بود که سارا مامان پرهام میگفت که تو دوقلو یکی اوتیسم بود و یکی نبود

نه کلا یکسره چشمش راه میگیره هی همه هم بهم تکرار میکنن چرا چشمش راه میگیره یعنی قابل چشم پوشی نیست ب ...

سلام عزیزم ،خوبین

فک کنم فردا تولد پسرتون باشه،تولدش هزاران بار مبارک،

خودت خوبی ؟؟

میشه یه کم از نکات مثبت رشد تکاملی پسرت بگی ،اخه همیشه میومدین نکات منفی میگفتین ،بعدش کلی از پیشرفت های پسرت هم میگفتی عزیزم،ما دلمون خوش میشد.

سلام عزیزم ،خوبینفک کنم فردا تولد پسرتون باشه،تولدش هزاران بار مبارک،خودت خوبی ؟؟میشه یه کم از نکات ...

دیروز بود تولدش ممنونمم مرسیی که یادتون بود خیلی لطف کردید

میگفتن حباب بازی خیلی کمک میکنه که ببینیم بجه نسبت به محیط توجه داره یا نه

پسرم نسبت به حباب واکنش خوبی نشون داد یعنی متوجه بود که حباب دارم براش با نی درست میکنم

همچنان عاشق قایم باشک بازیه

اگر جایی قایم شیم اینقدر میچرخه تا تماس چشمی باهامون برقرار کنه و ذوق میکنه

چیزی رو بخواد با اشاره و گفتن ااااا منظورشو میرسونه

نکات منفیش هم همچنان خیرگی داره همچنان دایره واژگانش محدوده همچنان هدفدار صدا نمیکنه همچنان واکنش به اسمش انتخابیه همچنان معنی بیا و بده و بشین و برو خداحافظ رو درک نمیکنه همچنان با چرخ بازی میکنه

اینو نمیدونم خوبه یا نه ولی غریبه میبینه زل میزنه بهش و طرف هرچی تلاش کنه بهش نمیخنده مگه قایم باشک بازی کنه(یه جا میگفتن خوبه چون تشخیص میده غریبه رو از اشنا و یه جا میگفتن بده چون ترشرویی نشونه خوبی نیست)

5 ماهشه

اوتیسم هم تو این سن معلوم نمیشه اوتیسم تا 3 سالگی معلوم نمیشه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

کاری که میگم بکن هر روز آیه الکرسی بخون بهش فوت کن نذر کن به پنج تا بچه یتیم پنج میلیون بدی بچت سالم باشه بچت که الان سالمه ولی اگه چیزیش هم باشه کاملا سالم میشه من جاریم رفت دکتر گفتن بچت مشکل داره تو حاملگی نذر کرد بچش سالم شد

به نظرم تمام اینا که گفتی طبیعیه تواین سن. فقط اگه زیاد باهاتون ارتباط چشمی نمیگیره احتمال کمی داره بیناییش هنوز ضعیف باشه، اونم باز از چند ماه دیگه قطعی معلوم میشه.

دختر من دقیقا از سه تا پنج، شش ماهگی یه عادتی پیدا کرده بود، به شددددت تو لاک خودش بود. یعنی من ساعتها میرفتم تو آشپزخونه و کار میکردم، صداش در نمی اومد، فکر میکردم خوابه ولی وقتی می اومدم تو اتاق، میدیدم بیداره و داره انگشتشو میمکه و اصلا متوجه حضور من نمیشد. بعدا درست شد. اصلا این حالتها نسبتی با اوتیسم نداره.

علَی هذه الأرض، ما یستحِقّ الحیاة.🇵🇸