2777
2789
عنوان

مادرشوهرم 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 2240 بازدید | 145 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من برا بچم از جونم مایه میذارم اما اون بیشعور میخواد حرصمو دربیاره

عزیزم نی نیت کوچولوعه؟ کاملا طبیعیه

دختر منم همین بود

هربار شیر میخورد پی پی می کرد

اون الان پشتش میسوزه که شما مای بیبی زیاد مصرف می کنی و کهنه نمیشوری0🤣🤣🤣

نوزادایی که شیر مادر میخورن  دفع تا۵بار هم طبیعیه  ولی شیر خشکیا روزی یبار یا دوروز یباره ...

نمیفهمه که حرف حرف خودشع. خودش انگار چقد خوب بوده. بچه ها خودش همه لاغر بودن نکبت

ببین کرمریزیای مادرشوهر منو ببینی این حرف مادرشوهرت واست میشه در حد وز وز خرمگس

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

من تجربه خودمو میگم اصلا لازم نیست وارد جزییات بشین و برای بقیه تعریف کنین من خیلی مادر همسرم ازم راجع به بچه ها میپرسن و تنها جواب من اینه خداروشکر خوبن سلام میرسونن دلشون تنگ شده همین هرچی از جزییات میپرسن میگم عادی مثل همیشه باب صحبت اضافی بسته میشه با اینکار

قشنگ بو خون میده این کامنت   تازه میتونه از زبون دکتر هرچی دلش می خواد بگه     فحش و ...

😂😂😂😂😂 یه نامه بستری بیمارستان روانم بیاره بگه دکتره فرستاده برا کسی که همچین چیزی گفته

عزیزم نی نیت کوچولوعه؟ کاملا طبیعیه دختر منم همین بود هربار شیر میخورد پی پی می کرد اون الان پشتش ...

👍👌👌

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

نمیفهمه که حرف حرف خودشع. خودش انگار چقد خوب بوده. بچه ها خودش همه لاغر بودن نکبت

این طرز حرف زدن در شأن شما نیست تازه زایمان کردی مثل یه بچه پاک و بی گناه هستی عزیز نذار بدی دیگران روحتو آلوده کنه

با پیرزنا نمیشه دهن ب دهن شد بگو اره درست میگی معمولا بچه اول همه دخالت میکنن و اظهار نظر میکنن 

دختر من که تا دم مرگ رفت بخاطر بی احتیاطی اون عفریته حلالش نکردم اصلا ۴روز منو اواره بیمارستان کرد با اون حال بدم تازه زایمانم کرده بودم