2777
2789
عنوان

مادرشوهرم 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 2240 بازدید | 145 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ولش کن مادرشوهر منم همین بود اولش بدم میومد بعد دیگه بیخیال بودم نسبت به حرفاش بعده یه مدت دیگه اونم ...

دقیقاااا عاشق اظهار نظره دلم می‌خواد بهش بگم من اصلا تمایلی به شنیدن نظراتت ندارم بخدا

با پیرزنا نمیشه دهن ب دهن شد بگو اره درست میگی معمولا بچه اول همه دخالت میکنن و اظهار نظر میکنن  ...

حتما زردی گرفته بچت و گفته چیزی که نیست

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
من تجربه خودمو میگم اصلا لازم نیست وارد جزییات بشین و برای بقیه تعریف کنین من خیلی مادر همسرم ازم را ...

من یک بار مادرشوهرم زنگ زد برای احوال پرسی ، گفت چه خبر؟ چه کار می کنی؟ ، گفتم منتظر محمد( پسرخاله ی همسرم ) و فریبا (خانمش) هستیم(خیلی اشتباه کردم)، بعد سرم داد زد با اونا چه کار داری؟؟ اونا را ول کن، چرا دارن میان خانه ی شما

اوایل ازدواج آدم واقعا وارد نیست که نباید هر چیزی را بگه

اخه پسرمنم داشت و دکتر میگفت طبیعی ولی بعد ۱ماه فهمیدم ب پروتئین گاوی حساسیت داره

اخه‌حساسیت داشته باشه خوب رشد نمیکنه بچه من هم دفع داره هم رفلاکس هم ماشاالله خوب وزن میگیره

اسی یه چیز بگم تجربه خودم... باید سعی کنی برا حرفاش یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه اصلا برات مهم نباشه، هر چی گفت همون لحظه با احترام جوابشو بده که تو دلت نمونه ولی بعدش دیگه بهش فکر نکن مثلا میگفتی نه شما بعد چند سال دیگه این چیزا خاطرتون نیست وگرنه دفع بچه خیلی زیاده و طبیعیه... به شوهرتم بگو همه بچه ها همینن چیزیم گفت بگو برو سرچ کن. بشینی به حرفاش فک کنی فقط حال خودت بد میشه خانوما بعد زایمان خیلی مستعد افسردگین، خودت دامن نزن به این موضوع

من یک بار مادرشوهرم زنگ زد برای احوال پرسی ، گفتم منتظر محمد( پسرخاله ی همسرم ) و فریبا (خانمش) هستی ...

من خودم دوتا کوچه با خانواده همسر فاصله دارم ولی از هیچی زندگیم خبر ندارن خداروشکر خیلی هم راضیم اگه حد و حدود نباشه همش دلخوری و ناراحتی پیش میاد

چکار کرد؟

وقتی بدنیا اومد تف زیاد میریخت از دهنش مثه حالت کف بد دکتر گفت ما معدش رو تخلیه کردیم بعضی بچه ها اینجورین دو روز بعد خودش درست میشه راست میگفت خاهر زاده هام هم همینجور بودن مامانم خیلی مواظب بود همش یه ور میزاشتش یه وقت تو گلوش نپره تازه از بیمارستان اومدیم خونه به بچه شیردادن مادر شوهره گفت بزار عاروقش رو بگیرم تو دستش بود دل بالا داشت پشت کمرش میزد تا شیر پرید ه تو گلوش 

بچه شد بنفش شش اصلا تنفس نداشت   بعد گفت وای بچت مرد انداختش تو بغل مامانم مامانم داشت تنفس مصنوعی میداد بهش و خداروشکر برگشت خلاصه بعد از ترس بردمش دکتر الکی هزار تا ازمایش ازش گرفتن

بعد پررو تو روم میگه من که کاریش نکردم معدش درست نشستن اینجوری شده یه معذرت خواهی نکرد