2777
2789
عنوان

مادرشوهرم 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 2240 بازدید | 145 پست
منم مثل تو  خوبیاشونم از زرنگی و سیاسته خیالت راحت

دقیقا. چه شبا که شوهرم بخاطر حرفای اونا منو نزد و اذیتم نکرد . هرچند شوهرم بعدش پشیمون میشد میامد عذرخواهی ولی بخاطر حرفای اونا اولش تاثیر میگرفت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یاخودا. بعد نظر خودت چی . شوهرت چی گوش میداد. وای چرا اینا اینجوری ان

هیچی دیگه من قبول نکردم، بعد سر شبم شیر نداشتم تا صبح ندادن خودم شیرش بدم هر بار بلند شد رفتن شیر خشک دادن. 

هیچی دیگه من قبول نکردم، بعد سر شبم شیر نداشتم تا صبح ندادن خودم شیرش بدم هر بار بلند شد رفتن شیر خش ...

خیلی بیشعوره مادرشوهر شمام😠ببخشید اعصابم خورد شد. چرا گذاشتی؟ خودت بچه تو می‌گرفتی شیر میدادی. 

خیلی بیشعوره مادرشوهر شمام😠ببخشید اعصابم خورد شد. چرا گذاشتی؟ خودت بچه تو می‌گرفتی شیر میدادی.  ...

به خدا بهش فک میکنم گریم میگیره افسردگی من از همون استارت خورد چون صبحش رفتم شوهرمو بیدار کردم گفتم بچه رو بده شیرش بده، چون من رو تخت خوابیدم شب بچه رو بردن رو زمین شیر میدادن و... منم سزارین بودم نمیتونستم خم شم برش دارم، گفت ول کن خوابیده، اومدم تو پذیرایی نشستم هفت صبح بود تا صبحم نخوابیده بودم خیلی حالم بد بود مامانمم خواب بود بچه بیدار شد شوهرم بدو اومد شیر خشک درست کنه من دیگه زدم زیر گریه، مامانم پاشد گفت چی شده گفتم نمی‌ذارن بچمو شیر بدم مامانمم گفت خب پاشو میریم خونه ما استراحت کن بخیه هاتو کشیدی برگرد اینا هم مراقب بچن دیگه آقا چه قشقرقی شد مامانش قهر کرد شوهرم با من دعوا میکرد هنوز این مساله برا من حل نشد هنوزم قبول نداره کارشون اشتباه بوده

به خدا بهش فک میکنم گریم میگیره افسردگی من از همون استارت خورد چون صبحش رفتم شوهرمو بیدار کردم گفتم ...

. الان خودت شیر میدی بچه تو؟ اصلا برا چی اصرار داشتن شیرخشک بدن؟

. الان خودت شیر میدی بچه تو؟ اصلا برا چی اصرار داشتن شیرخشک بدن؟

از شیر گرفتمش الان نزدیک دوسالشه، شیر خودمو دادم کلا غیر از همون شب . اون روز چیزی نخورده بودم بعدم درد داشتم شیر نداشتم شبش، سر شب شیر نداشتم دیگه نگفتن خب تولید میشه قرار نیست تا ابد نداشته باشم. مادرشوهرم بدش نمیومد شیر خشکی بشه وابسته خودش کنه. پستونکم خیلی تلاش کرد ولی نذاشتم هر بار میگفتم نمیگیره گم شده چند تا هم براش خرید قایم کردم گفتم نیستش.

از شیر گرفتمش الان نزدیک دوسالشه، شیر خودمو دادم کلا غیر از همون شب . اون روز چیزی نخورده بودم بعدم ...

چقد باید یه آدم بد باشه و راضی باشه جگر گوشه ش شیر خشک بخوره فقط برا اینکه حرف حرف خودش باشه. 

از شیر گرفتمش الان نزدیک دوسالشه، شیر خودمو دادم کلا غیر از همون شب . اون روز چیزی نخورده بودم بعدم ...

👏🏻👏🏻👏🏻 امیدوارم خدا به هممون صبر بده فقط. 😔