2777
2789
عنوان

مادرشوهرم 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 2240 بازدید | 145 پست
ایندفه بچه رو بردی چکاپ بگو به دکتر گفتم گفته کدوم احمقی این حرفا رو زده بهت بچه وزن گرفته پس شیر خو ...

دقیقاً از دکتر پرسیدم و همینو بهم گفته اما خانوم دکتر تشخیص دیگه ای دادن😬

از حرف های کلیشه ای  بدم میاد ولی ولش کن بابا به خدا زندگی خیلی کوتاهه چطوری ذهنتو نگران همچین چیزایی میکنی     اونم قدیمیه مثلا نگرانه نمی دونه شما ناراحت میشی که  

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مادرشوهر همینه.دختر من همش شیر خودمو میخورد اخر شبا دو پیمانه شیر خشک میخورد اونم تا ۸ ماهگی بیشتر نخورد.ینی کلا روزی یبار.بعد ماشالا تپل بود همش با خاهرشوهرم میگفتن تپلیش واسه شیر خشکه همش باده و از این حرفا.خدا ازشون نگذره هرچقدم بی محل کنی بازم ته دل ادم ناراحت میشه

یه چشم بگو خودتا راحت کن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
من جات بودم میگفتم آره شیرم مقوی نیست شیر خشک بخر بدم به بچه . بیکارین از جان و شیره ی وجودتون مایه ...

من برا بچم از جونم مایه میذارم اما اون بیشعور میخواد حرصمو دربیاره

با همون حالت فیلسوفانه بگو خب مامان جون مگه چقد پسرت میتونه بهم برسه که شیرم مغزی بشه !!! 

از تغذیه ناکافی خودمه میدونم ولی چه می‌شود کرد در توانش نیست 😝😝😝😝

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 
نوزاد در روز حتی ۱۲ بار هم دفع داره. بچه من هم خوب وزن می‌گرفت هم خوب می‌خورد در روز حدود ۱۰ بار دف ...

مادرشوهرم یک روز خانه مون بود، بچه ی من چند بار دفع داشت ، تعجب کرد گفت غیر عادیه، من نگران نبودم می دانستم طبیعی است ، فردا زنگ زد گفت غصه نخور به صد نفر زنگ زده بوده و در میان گذاشته بود ،  توی فامیل بعد بهش گفتند عادیه

نمیتونم مادرشوهر من تا جوابشو ندی ادامه میده اما جواب بدی حساب کار دستش میاد و تموم میکنه

راجع به وزن بچه منم نظر میدادن. با این که به قول شما وزن تولدش کم بود بعد دو سه ماه بالاتر از نمودار شده بود. من که نمودار برا یه عده آدم کم شعور نتونستم توضیح بدم. اینطوری میگفت گفتم من که نمیخام تپل کنم بخورمش مگه گوسفنده؟! همینطوری عالیه مشکلی نمیبینم

چرا . من. دیگه دارم عصبی میشم با این اخلاق های عجیبشون این دخالت ها این دوروی ها این زرنگ بازی ها

نمیدونم مث معتادا چت کرده رو حموم کردن من وقتایی میرم اونجا زیاد میمونم  زیاد حموم نمیرم چون هی میگه باز حموم کردی مگه دو روز پیش حموم نبودی و فلان هی هیچی نمیگم این سری حرف بزنع همسایع هارو جمع میکنم خستم کردع.... خیلی خسیسع

بهترین کار سکوت و حفظ خون سردی هم خودت آروم میمونی هم بچت ...هم طرف خوشگل میسوزه واقعا جوابه ها

بعضی ها با سکوت پروتر میشن. من۱۳ساله سکوت کردم مثل س گ پشیمونم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
دقیقاً از دکتر پرسیدم و همینو بهم گفته اما خانوم دکتر تشخیص دیگه ای دادن😬

عزیزم جای تو باشم فردا یه لیست مینویسم از هفت مغز و ماهط و گوشت کبابی و ازن چیزا و به شوهرجان میگم تو نت خوندم هرکس شیرش مقوی نیست باید اینا رو بخوره اگرم نخرید دفعه بعد به مادرشوهر جان بگو به پشرت گفتم نخریده و بباد

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)