دوستام افسرده شدم کارم شده فقط گریه برام دعا کنید که گم بشه از نوع پرخطرش نباشه دعا کنید خدا یه بچه بهم بده خدا سلامتیمو بهم بده توی یه شهر غریب دور از خانواده😭😭
من رفتم دکتر زنان برای اینکه نمیتونم رابطه داشته باشم درد و سوزش شدیدی داشتم هیچ علائمی نداشتم حتی هیچی دیده نمیشه اما دکتر معاینه کرد فهمید که زگیل دادم بعد ازمایش دادم جوابش اومد مثبت بود
تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔
عزیزم منم ۱۹ سالمه نه خطر ناک نیست اتفاقا زیر ۳۰ سال سیستم ایمنی بدن بهتر کار میکنه پس دفع میشه ولی تغذیه مناسب باید داشته باشی دکتر یه سری تقویت کننده ها میده ...علائمت چی بود رو ناحیه تناسلیت زدی؟
من ورودی واژنم چندتابرآمدگی داره یعنی زیگیله؟ میترسم برم دکتر
اصلا نترس و عقب ننداز من دو ماه اینا بود زده بودم واس عفونتم رفتم دکتر گفت مشکوک ب زگیلی پاپ دادم با آزمایش مثبت در اومد ولی ایشالا ک واس شما چیزی نباشه
عزیزم منم ۱۹ سالمه نه خطر ناک نیست اتفاقا زیر ۳۰ سال سیستم ایمنی بدن بهتر کار میکنه پس دفع میشه ولی ...
خداکنه عزیزم هیج علائمی نداشتم فقط موقع رابطه جنسی درد و سوزش شدیدی دارم گاهی اوقات واژنم خارش میده که اینم علائم عفونت هست علائم زگیل اصلا ندارم و با چشمم هیچ زگیلی دیده نمیشه