دوستام افسرده شدم کارم شده فقط گریه برام دعا کنید که گم بشه از نوع پرخطرش نباشه دعا کنید خدا یه بچه بهم بده خدا سلامتیمو بهم بده توی یه شهر غریب دور از خانواده😭😭
تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میشه در موردش اطلاعات بدی ما هم آگاه بشیم.مثلا راههای انتقالش
راه انتقالش از طریق رابطست ۱ درصد فقط ممکنه از مراکز لیزر و جای دیگه گرفت ..ممکنه تو بدن باشه و نفهمید موقعی که سیستم ایمنی بدن ضعیف بشه خودش رو ظاهری نشون میده ...ویروسی نیست که خودتون رو خیلی بترسونید چون بر خلاف اچ آی وی و غیره از بدن ب طور کامل پاک میشه اینجا زیادی گندش کردن معمولا هم دو سال تو بدن میمونه سیستم ایمنی بدن خودش این ویروسو دفع میکنه مخصوصا اگه زیر ۳۰ سال باشید واکسنم داره که سه دوز باید تزریق بشه قبل مبتلا شدن بزنید بهتره بعد مبتلا شدن هم میشه زد که نوع های پر خطر رو ضعیف میکنه