2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

512 بازدید | 44 پست

دوستام افسرده شدم کارم شده فقط گریه برام دعا کنید که گم بشه از نوع پرخطرش نباشه دعا کنید خدا یه بچه بهم بده خدا سلامتیمو بهم بده توی یه شهر غریب دور از خانواده😭😭

انشاءالله ک چیزی نیست دکتر رفتی گفت زیگیله؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش حتی اگه از نوع پر خطرش باشه دفع میشه استرسو از خودت دور کن فقط سیستم ایمنی بدنت رو قوی کن 

من خودم پر خطر دارم دارو مصرف میکنم با چیزایی که ویتامین زیاد داره دکترم گفت ۹۰ درصد دفع میشه فقط باید مواظب خودت باشی 

میشه در موردش اطلاعات بدی ما هم آگاه بشیم.مثلا راههای انتقالش

راه انتقالش از طریق رابطست ۱ درصد فقط ممکنه از مراکز لیزر و جای دیگه گرفت ..ممکنه تو بدن باشه و نفهمید موقعی که سیستم ایمنی بدن ضعیف بشه خودش رو ظاهری نشون میده ...ویروسی نیست که خودتون رو خیلی بترسونید چون بر خلاف اچ آی وی و غیره از بدن ب طور کامل پاک میشه اینجا زیادی گندش کردن معمولا هم دو سال تو بدن میمونه سیستم ایمنی بدن خودش این ویروسو دفع می‌کنه مخصوصا اگه زیر ۳۰ سال باشید واکسنم داره که سه دوز باید تزریق بشه قبل مبتلا شدن بزنید بهتره بعد مبتلا شدن هم میشه زد که نوع های پر خطر رو ضعیف می‌کنه 

راه انتقالش از طریق رابطست ۱ درصد فقط ممکنه از مراکز لیزر و جای دیگه گرفت ..ممکنه تو بدن باشه و نفهم ...

دوست من گرفته از شوهرش میگه راههای دیگه غیر رابطه هم هست واسه همین من مدتیه خیلی حساس شدم