دوستام افسرده شدم کارم شده فقط گریه برام دعا کنید که گم بشه از نوع پرخطرش نباشه دعا کنید خدا یه بچه بهم بده خدا سلامتیمو بهم بده توی یه شهر غریب دور از خانواده😭😭
من دخترم از از دخترم کوکپوسکوپی میگیره؟ نتونستم رابطه کامل با شوهرم داشته باشم بس که سوزش و درد دار ...
منم تازه عقد کردم تا چند ماه اول نمیتونستم از درد و سوزشی که داشتم رابطه بر قرار کنم ترشح و عفونت داشتم بعد که عفونتو درمان کردم کامل ریشه کن نشد هنوز ترشحات سفید رو داشتم بعد ۷ ماه زگیل خودشو ظاهری نشون داد اما اطلاعی از زگیل و اینا نداشتم دکتر شک کرد ازم پاپ گرفت با نمونه واس آزمایش اچ پی وی ...من نه لیزر رفتم نه اپلاسیون کردم از همسرم گرفتم ...همین عفونتی و درد موقع رابطه یکی از علائم زگیله
عزیزم منم ۱۹ سالمه نه خطر ناک نیست اتفاقا زیر ۳۰ سال سیستم ایمنی بدن بهتر کار میکنه پس دفع میشه ولی ...
اگر زیگیل باشه درمان نداره ک ازبین بره؟
یعنی اگه زیگیل باشه دیگه نمیتونم ازدواج کنم؟
تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔
نگران نباش حتی اگه از نوع پر خطرش باشه دفع میشه استرسو از خودت دور کن فقط سیستم ایمنی بدنت رو قوی کن ...
شما متاهلید؟
میشه رابطه داشت؟
تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔