2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 44 پست
باشه عزیزم الان میزارم https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۳۰۷۳۰_۱۸۵۹۰۱_xp79.jpg

جواب آزمایش من کلا فرق داره اینو نتونستم بخونم نوعشم مشخص بود برای من ولی عقب ننداز دکتر برو نوعش مشخص شد باز پاپ میگیره شاید نیاز به کلپوسکپی باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواب آزمایش من کلا فرق داره اینو نتونستم بخونم نوعشم مشخص بود برای من ولی عقب ننداز دکتر برو نوعش مش ...

من دخترم از از دخترم کوکپوسکوپی میگیره؟

نتونستم رابطه کامل با شوهرم داشته باشم بس که سوزش و درد دارم 

شما به همسرتون گفتین که زگیل دارین اونم داره؟

من دخترم از از دخترم کوکپوسکوپی میگیره؟ نتونستم رابطه کامل با شوهرم داشته باشم بس که سوزش و درد دار ...

منم تازه عقد کردم تا چند ماه اول نمیتونستم از درد و سوزشی که داشتم رابطه بر قرار کنم ترشح و عفونت داشتم بعد که عفونتو درمان کردم کامل ریشه کن نشد هنوز ترشحات سفید رو داشتم بعد  ۷ ماه زگیل خودشو ظاهری نشون داد اما اطلاعی از زگیل و اینا نداشتم دکتر شک کرد ازم پاپ گرفت با نمونه واس آزمایش اچ پی وی ...من نه لیزر رفتم نه اپلاسیون کردم از همسرم گرفتم ...همین عفونتی و درد موقع رابطه یکی از علائم زگیله

منم تازه عقد کردم تا چند ماه اول نمیتونستم از درد و سوزشی که داشتم رابطه بر قرار کنم ترشح و عفونت دا ...

مال من با چشم معلوم نمیشه میگن نوعی که معلوم نشه نوع پر خطره درسته؟

عزیزم منم ۱۹ سالمه نه خطر ناک نیست اتفاقا زیر ۳۰ سال سیستم ایمنی بدن بهتر کار می‌کنه پس دفع میشه ولی ...

اگر زیگیل باشه درمان نداره ک ازبین بره؟

یعنی اگه زیگیل باشه دیگه نمیتونم ازدواج کنم؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

نگران نباش حتی اگه از نوع پر خطرش باشه دفع میشه استرسو از خودت دور کن فقط سیستم ایمنی بدنت رو قوی کن ...

شما متاهلید؟

میشه رابطه داشت؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

اگر زیگیل باشه درمان نداره ک ازبین بره؟ یعنی اگه زیگیل باشه دیگه نمیتونم ازدواج کنم؟

اگه ظاهری باشه میشه از بین برد فریز لیزر کوتر کرایو میکنن

سیستم ایمنی بدنتم قوی کنی ویروسش از بدن دفع میشه