2777
2789
عنوان

بقران این پسردیوووونه س بیاید

1340 بازدید | 99 پست

بچه هابا رلم داشتیم بحث عطر میکردیم یعد مست بود عاشق بوی عطرمه گفت ازش برام بگیر گفتم من نمیگیرم خودت بخرمن چرابخرم میدونه بخاطرجدایی و گفت خرافات و من ک زن بگیرنیستم ازچی میترسی

گفتم چ ربطی داره یبارگفتی۲بارگفتی فهمیدم زن بگیرنیستی دیگ چراهی تکرارمیکنی...

گفتم متاسفم فقط بلدی ضدحال بزنی یبار ن ده بارگفتی زن نمیگیرم فهمیدم حالاهی بکوب توسرم زن نمیگیری نمیگیری فهمیدم. کی چی گفته ک هی میگی نمیگیرم منم نگفتم بیامنوبگیر هی ادامه میدی روزاول جوردیگ بودی الان جوردیگ بعدگفت توام هی روزا اول بگرد ببین چیکارکردم چچوربودم بکوب توسرم...بدترسرم درداوردی ب پیرب پیغمبر ب حضرت عباس بحث عطر بودچرانمیفهمی جون عزیزت دیگ اس نده سرم منفجرشدبعدنوشتم بحث عطرربطی ب زن گرفتن نداره هی تکرارمیکنی نوشت ربطی نداره غلط کردم ولم کن منم نوشتم چی گفتم کاسه کوزه سرمن خالی میکنی نوشت برو بابامنم نوشتم جادیگ دلت پره سرمن خالی میکنی...معلوم نیس چشه انگارروانی شده جدیدا بخدااگ دیگ بهش پیام بدم

خدایاشکرت...❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولش کن زن نمیگیره ک نمیگیره چ تحفیه هست کی‌ب اون زن میده اصلا

ی ازدواج ناموفقم داشته تازه ۳۷سالشه بچه هم نیس بگم بچه س بقران باتمام دوس داشتنی ک بهش دارم من ازون بدترم اگ دیگ بهش پیام بدم

خدایاشکرت...❤️

عطرت چیه حالا بگو ثواب داره پسر دیوونه کنیم😁

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
ی ازدواج ناموفقم داشته تازه ۳۷سالشه بچه هم نیس بگم بچه س بقران باتمام دوس داشتنی ک بهش دارم من ازون ...

پیام نده بهش خودش بخاد میاد ب ی ورت بگیر مرتیکههههه

هنوزم دیوونه ترین عاشق این شهر منم..... ❤️میشه دعا کنین برام به اونی که میخوام برسم؟؟
این پسری که میگه زن نمیگیرمو میخوای چکار؟ منتظری نظرش تغییر کنه؟

اوایل جوردیگ بود و خواستن توکارش بود چن ماه سرد شده ازبس خونوادش مخالفت کردن مشکلات مالی واسش پیش اومد

خدایاشکرت...❤️

داستان عاشقانه عشق ثانی +۱۸ قلمم چطوره؟

خوبه ادامه بده

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.