2777
2789
عنوان

بقران این پسردیوووونه س بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 99 پست
شناسایی چرا مگه کسی فهمید هرکی گفت ادرس اشتباه بده هههه

دوستم گفت بی پناه تویی؟ هرچی ت گوگل سرچ میکنم  تاپیکات میاد تابلوه خودتی.گف دشمنات میفهمن باز دردسر میکنن برات

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توشناختیش کیه..میزدی زیرش

ن نمیدونم ولی خیلی ضایعن تاپیکام

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
دیگ محلش نمیزارم کاریش ندارم بفهمه این توبمیری ازون توبمیری هانیس و هرکاردلش خوتست کنه میرم منت کشی ...

اتفاقا خوبم‌میری سمتش از مدل نوشتنت مشخصه .باید بیخیال باشی نه اینکه بجنگی تو ذهنت.ب خودت برس براخودت وقت بذار بهش فکر نکنی قول میدم‌میاد سمتت ولی تو دیگه نمیخوایش وقتی ارزش خودتو بفهمی

اتفاقا خوبم‌میری سمتش از مدل نوشتنت مشخصه .باید بیخیال باشی نه اینکه بجنگی تو ذهنت.ب خودت برس براخود ...

همینکارو میکنم اگ قبلاهرکارمیکرد میرفتم سمتش الان برام مهم نیس دیگه چون خیلی خیلی دلم شکست ازحرفش..دقیقااره مطمعنم ی وقتی میاد ک من دیگه واسم مهم نیس ک نمیخامش شده قانون تودنیا ..وقتی میخای نمیخان وقتی میخاد نمیخای..

خدایاشکرت...❤️

سلام عزیزم اگه اون هیچوقت زن نگیره شماهم همینجور میخوای تاآخر عمر مجرد بمونی وهمینجور بصورت دوستی با ...

خب صددرصد ن 

ولی خب فعلا خواستگارندارم درس حسابی و شرایطش  ندارم مگه یسال چن ماه دیگه..

خدایاشکرت...❤️

خب صددرصد ن  ولی خب فعلا خواستگارندارم درس حسابی و شرایطش  ندارم مگه یسال چن ماه دیگه..

من دوست پسرم هشت سال پیش گفت قصد ازدواج باهات ندارم والبته با کمی مِن مِن میگفت، باز میگفت حالا ببینیم چی میشه،منم چون خیلی دوسش داشتم، هشت سال عمر وجوونی و زندگی و حتی خونواده ودوستامو بپاش گذاشتم گفتم شاید فرجی بشه شاید بهم علاقمند و وابسته بشه، اما نشد که نشد و رو این حرفش که گفت باهات قصد ازدواج ندارم موندکه موند و تهشم با نامردی ازم جدا شدوحالا یه افسرده ی بی انگیزه م که دیگه هیچ شوق زندگی ندارم، مثل من نشی عزیزدلم.....

من دوست پسرم هشت سال پیش گفت قصد ازدواج باهات ندارم والبته با کمی مِن مِن میگفت، باز میگفت حالا ببین ...

قربونت برم حرفت صحیح میدونم باتوجه ب تجربت و دل سوزیت راهنمایی میکنی

اماچرااکلاس بزارم خدایش فعلا ن خواستگاردارم ن شخص خاصی اسمم برده براازدواج هیچ

امیدم بخداس ک این اوکی بشه ناامیدنیستم میدونم خدابالاخره یکاری میکنه

خدایاشکرت...❤️