2777
2789
عنوان

بقران این پسردیوووونه س بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 99 پست

تو باید میگفتی کی به تو زن میده آخه یاد ۵ سال پیش خودم افتادم رلم میگفت زن نمیگیرم من قصد ازدواج ندارم یه بار انقدر گفت عصبی شدم حالا من اصلااا حرف ازدواج نمیزدما نمیدونم فازش چی بود گفتم ببین آقای اعتماد به سقف اولا کسی ازت درخواست ازدواج نکرد دوما حالا کی بهت زن میده آخه؟؟؟سوزاخم کرد هی میگفت قصد ازدواج ندارم حالا همین الان همون رل که قصد ازدواج نداشت الان رو تخت کنارم خوابیده و بچه اشم تو دلمه   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوندی اصلا؟ 

آره راجب آقا محمد و بچه ۱۸ ماهش بود

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
پیام نده بهش خودش بخاد میاد ب ی ورت بگیر مرتیکههههه

اینقدبدم میادباهمه سازش رقصیدم باهمه چیش کناراومدم همش بلده جدیدا بگه زن نمیگیرم نمیگیری خو نگیرچراهی تکرارمیکنی چرا هی میکوبیش توسر خو بی معرفت..بقران مطمعنم پشیمون میشی ک دیگ برام سرسوزن مهم نیس میشم یکی عین خودش😥

خدایاشکرت...❤️

متأسفم برای دختران سرزمینم که اجازه میدن یه مرد تو چشمشون نگاه کنه تحقیرشون کنه 

تاکی میخواید با این ادمایی که فکر میکنن آویزونشونید 

ادامه بدید؟؟؟

غیرتتون کجا رفته؟

تو باید میگفتی کی به تو زن میده آخه یاد ۵ سال پیش خودم افتادم رلم میگفت زن نمیگیرم من قصد ازدواج ندا ...

توروخدا؟؟؟چجور شد ک نظرش برگشت چیکارکردی منم میخام بسوزنمش بیفته دنبالم منم حالش بگیرم بدجور دلم شکست

خدایاشکرت...❤️

توروخدا؟؟؟چجور شد ک نظرش برگشت چیکارکردی منم میخام بسوزنمش بیفته دنبالم منم حالش بگیرم بدجور دلم شکس ...

ما دو سال دوست بودیم اون اوایل این حرفها رو میزد منم قصد ازدواج نداشتم اصلا ولی دوست و ادامه داد و با مرور وابسته و عاشق شد نتونست جدا شه ازم

متأسفم برای دختران سرزمینم که اجازه میدن یه مرد تو چشمشون نگاه کنه تحقیرشون کنه  تاکی میخواید ...

والا بخدا هیچوقت اینجورنبودادم کف دس خودش بو نکرد ک بعدش چی پیش میادیهوعین جن زده ها رفتار و اخلاقشون فوران میکنه ازینکه میفهمن یکی بهشون پر و بال میدع هارمیشن

خدایاشکرت...❤️

چرا باهاشی؟ 

شدید وابسته و دوسش دارم اما امشب اینقددلم ازش شکست ک هربارهرکارمیکردرفتم سمتش دیگ نمیرم بفهمه این توبمیری ازون توبمیریا نیس😥خیلی دلم شکست خوردشد

خدایاشکرت...❤️

والا بخدا هیچوقت اینجورنبودادم کف دس خودش بو نکرد ک بعدش چی پیش میادیهوعین جن زده ها رفتار و اخلاقشو ...

عزیزم اگه شما مجردی 

این اقای مطلقه بدردت نمیخوره 

حالا اگرم به پات بیفته هم مناسبت نیست