2777
2789
عنوان

بقران این پسردیوووونه س بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 99 پست
ما دو سال دوست بودیم اون اوایل این حرفها رو میزد منم قصد ازدواج نداشتم اصلا ولی دوست و ادامه داد و ب ...

خب ادم خورد میشه هی اینجوریکی بگه و هی باهاش ادامه بدی بهش گفتم ی روزمیای سراغم ک خیلی دیزه بعدنوشت اخ اخ هرجاهستی امیدوارم خوشبخت بشی اینقدبیشعور ن ب اولاش خواهان بود ن ب الان اینجورشده..فقط دلم میخاد مث شوهرشما شه و پشیمون منم دس پیش بگیرم و هی حالش بگیرم🥺

خدایاشکرت...❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقدبدم میادباهمه سازش رقصیدم باهمه چیش کناراومدم همش بلده جدیدا بگه زن نمیگیرم نمیگیری خو نگیرچراه ...

با هرکی مثل خودش

هنوزم دیوونه ترین عاشق این شهر منم..... ❤️میشه دعا کنین برام به اونی که میخوام برسم؟؟
خب ادم خورد میشه هی اینجوریکی بگه و هی باهاش ادامه بدی بهش گفتم ی روزمیای سراغم ک خیلی دیزه بعدنوشت ...

تا دنیا دنیاست همینه 

هر وقت خودتو دوس داشتی ،قدر خودتو دونستی ،اونوقته که میبینی چه جوری میاد التماست میکنه

دنیاتو بزرگتر کن ،با ادمهای جدید اشنا شو 

گف زن نمیگیرممممم؟؟؟؟توم بگو منم اینجوری بات نمیمونم ک بفهمه همه جوره ازت نمیتونه باج بگیره

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
من ۲۷اون ۳۷🥺خدایش چیکارکنم ک بفهمه دیگ برام مهم نیس و هرچقداون اومد من برام  بفهمه مهم نیس

ببخشید ولی یارو ۳۷ سالشه با یکی دوست شده قصدش ازدواج نیست و هی تکرار میکنه ولی اون دختر ک تو باشی بیخیال نمیشی

معلومه دور بر میداره،از حرفاتون اویزون ب نظر میای

و این ک پسره هم معلوم الحاله

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم