2789

منم پنج روز عقب انداختم اصلا همچین چیزی پیش نیومده بود امروز پیاده روی کردم آخر شب پریود شدم یه کم فعالیت کن فکر کنم باید بریم چکاب حتما 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
منم پنج روز عقب انداختم اصلا همچین چیزی پیش نیومده بود امروز پیاده روی کردم آخر شب پریود شدم یه کم ف ...

چند روزه خیلی گریه میکنم سر مسئله ایی و عصبی شدم از اون نیس؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام ..

تا ۵ روز طبیعیه چ عقب بندازی چ زودتر از موعد باشه ..

بیشتر طول کشید تنبلی تخمدان داری .. 

برای خودم الان ۸ روزه عقب افتاده 

هرچند من تنبلی تخمدان شدید دارم یا دیر اتفاق میفته

یا درماه ۳ بار ...

خلاصه وحشتناکه... 

و شبی هست که نباشد پس از آن فرداااااییی... 😊
چند روزه خیلی گریه میکنم سر مسئله ایی و عصبی شدم از اون نیس؟

به نظرم بخاطر نیومدن پریوده که عصبی شدی ، نه اینکه اون مسأله باعث تأخیر پریود شده باشه ، چون منم اتفاقی نیفتاده بود ولی واقعا دیگه داشتم به جنون می‌رسیدم پریود شدم راحت شدم 

یه کم تحرک داشته باش زعفرون و زیره بخور زودتر بیاد 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
به نظرم بخاطر نیومدن پریوده که عصبی شدی ، نه اینکه اون مسأله باعث تأخیر پریود شده باشه ، چون منم اتف ...

سه بار توی سه شب زعفرون خوردم اصن انگار ن انگار به خودم شک کردم باردار باشم فردا باید بی بی چک بزنم از ترسم😐😐😐😐