2777
2789
عنوان

نذر شمع ۷۲

| مشاهده متن کامل بحث + 16615 بازدید | 72 پست
حتما گلم مطمئن باش یادم نمیره فقط حاجتت گرفتی یادت نره .انشالله تا سال بعد خدا یه نی نی سالم بهت بد ...

چشم حتمن یادم میمونه ذخیره کردم تاپیکو‌‌‌..الهی آمین انشالله خدا از دلو زبونت بشنوه در حقم مهربونترین دوستم...منم واست صلوات فرستادم جای این محبتت

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فدات بشم گلم ناامید نباش من تو اوج نام امیدی گرونی صاحب خونه شدم حتی فکرشم نمی‌کردم به پنجاه متریشم ...

خداروشکر انشالله همیشه بهترینا برات باشه..به خاطر دل پاکی که داری..امیدم اول خدا بعدم دعای دوستای مهربونی مثل شما در حقمه🥺

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

عزیزم یدونه بچه داری ؟؟؟؟دومی اقدامی

آره عزیزم..درخواستتم قبول کردم برات اونجا کامل میگم

اینم شمع های امسالم یدونم به نیابت از شما برداشتم انشالله هممون حاجت روا بشیم

الهی آمین انشالله حاجت روایی همگی مون‌‌الهی امشب خدا حاجت همگی مون رو رقم زده باشه‌‌‌ممنونم ازت بازم

سلام فداتاره عزیزم امسالم پخش میکنم پارسال حاجت گرفتم آماده کردم شمع واسه فردا

تو رو خدا و امام حسین قسمت میدم برای منم سه تا شمع کن یکی به نیت اینکه انشالله اسفند ۱۴۰۴ دانشکده دندون پزشکی مرکز استانمون ارتودنسی قبل از جراحی فک کنم و تابستون ۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای بیمارستان دولتی کنم و خیلی خوشگل شم ارتودنسی و جراحی فکم دوتاش رو هم ۴۰ میلیون شه و نیت دیگه اینکه پدرم و عمه هام و عموهام و زنعموهام و بچه های عمه هام و عموهام دیگه نتونن و زور اینکه بخوان حق من و عزیزانم رو بخورن و من و عزیزانم رو کتک بزنن و بهمون تهمت بزنن و توهین کنن و برامون تعیین تکلیف کنن نداشته باشند و دیگه سر یک سوزن نتونن در حق من و عزیزانم ظلم کنن و نیت آخر انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله و شغلمون اصلا سخت و فرسایشی نباشه😭

تو رو خدا و امام حسین قسمت میدم برای منم سه تا شمع کن یکی به نیت اینکه انشالله اسفند ۱۴۰۴ دانشکده دن ...

عزیزم نذر کن انشالله حاجت گرفتی سال بعد ۷۲تا شمع پخش کنید .عکس شمع بالا گذاشتم انشالله حاجت روا شدی به همین روش پخش کن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز