2777
2789
عنوان

مادربزرگم

147 بازدید | 7 پست

مادربزرگ پدریم خیلی ..... اصن فحشم نمیتونم بهش بدم لطفا قضاوت نکنید نمیدونید چیکارا کرده نمیتونم توضیح بدم ولی خاستم یه موردو بگم کمکمون کنید اصن چشم شوم داره مانتوی مامانم گفت چه خوشگله و اینا شبش با اتو سوخت . گوشواره ی ابجی کوچیکیمو گفت وااای کی برات خریدو اینا که تو مسجد از گوشش باز شده بود زنعموم دید خداروشکر اینا اتفاقی نیستن واقعا دارم میترسم چیکار کنم

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

مال منم همین بود.مرد.یادمه برادرم خواب بود یهویی با انگشت بسمتش اشاره کدد به مدت ۲ دقیقه.برادرم از خواب پا شد چشماشو گرفته بود و داد میزد وای چشمان داره میترکه و بی تابی میکرد. صدقه بده جلو چشمش نباش.خودتو بدبخت نشون بده از موفقیتهات نگو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا پیر زن بیچاره . ذهن شما شومه . اون لذت می‌بره از چیزی ک می‌بینه و ب زبون میاره . 

نمدونی چیکار کرده و چه نیتی داره بخدا نمیشناسیش . پیر زن بیچاره ....

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
مال منم همین بود.مرد.یادمه برادرم خواب بود یهویی با انگشت بسمتش اشاره کدد به مدت ۲ دقیقه.برادرم از خ ...

میریم شمال مجبوریم بریم خونشون بمونیم تا خونمون اماده بشه و سند بزنیم

بهش یاد بده ذکر لاحول و لا قوه الا الله رو زیاد بگه یه جوری بگو بهش بر نخوره منم یکی رو میشناختم این ...

اصن روانیه زیر بار نمیره ذکر بگه