2777
2789

@hhhhhs میشه بگید پدر

مادر

خودم

داداشم

و

داداش دیگه ام

چرا تا به خوشی میرسیم، همه چی خراب میشه...

و اینکه خودم آزمون قبول میشم.

برای ازدواج هم بگید

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی حس ششم میشناسید تگ میکنید بچه ها

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     

@نفیسه،h76  

@گلیییی_خانم بیا گلی جونم، شاید بیان بچه ها

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

حس ششم نیستم. همینجوری میگم .

لباست رنگ روشن احتمالا زرد. داخلش مشکی داره .

موهات رنگ روشن مشکی نیست . موج دار هستن .

چپ دست هستی . لبا کوچک داری . چشمت درشت

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
حس ششم نیستم. همینجوری میگم .  لباست رنگ روشن احتمالا زرد. داخلش مشکی داره . موهات رنگ روشن م ...

میشه منمم بگید

متوج نشدم

میشه راجع به داداشم بگید، خیلی یهویی تغییر کرد...

و اینکه برای ازدواج خودم چی میبینید.

ببخشید خیلی زیاد پرسیده بودم

متوج نشدم

میشه راجع به داداشم بگید، خیلی یهویی تغییر کرد...

و اینکه برای ازدواج خودم چی میبینید. اینکه پدرشون راضی میشن برای خواستگاری، یا تنها اقدام کنیمم!

و اینکه مامانم زن مومن و مهربونی هست و بی نهایت صبور چرا اینقدر همه بهش ظلم و بی احترامی می کنن حتی.....

ببخشید خیلی زیاد پرسیده بودم

میشه راجع به داداشم بگید، خیلی یهویی تغییر کرد... و اینکه برای ازدواج خودم چی میبینید. ببخشید خیلی ...

یکی دوتا دوس داره ک کم کم دارن از راه بدرش میکنن و اینکه کم کم ب ی چیزی کسی علاقه پیدا میکنه شمام درباره ازدواج شما خوشبختی میبینم

یکی دوتا دوس داره ک کم کم دارن از راه بدرش میکنن و اینکه کم کم ب ی چیزی کسی علاقه پیدا میکنه شمام در ...

دوباره پیام میده؟ برمیگردیم؟ 

«کاربری دوم» دیگه بی حس شد قلبی که یروز برای هیجان دیدنت به لرزه میوفتاد :)