2777
2789
عنوان

از خودم بدم میاد

90 بازدید | 8 پست

حس میکنم تا اینجای زندگیم آدم داغونی بودم

خیلی تو خونه بابام اذیت شدم انقدر جو خونه و ارتباط با پدرم متشنج بود درس نمیخوندم فقط تو خیالم تصور میکردم یه دختر خوشبختم تو یه خونه قشنگ با یه همسر مهربون زندگی میکنم

کلا بی عقل بودم بشدت

تربیت هم نشدم بااینکه پدرمادرتحصیلات دانشگاهی داشتن اما عین علف کنارجوب بزرگ شدم نه هنری نه مطالعه ای نه هیچی

رشته مورد علاقمو نذاشتن بخونم از بی انگیزگی چرتترین رشته دانشگاهی خوندم که بازار کاری نداره

فقط میخواستم سریع ازدواج کنم که بازم بدون مطالعه زدم به کاهدون و شروع بدبختیای من از همون به صورت جدی صورت گرفت از زود بچه دار شدن کارنکردن ترکوندن هیکل و قیافه تا کلی آسیب بدتری که به خودم وارد کردم

منم یه آدم بی هنری هستم که نگو هیچی بلد نیستم بی انگیزه شدم دیگه نتونستم درسم رو هم بخونم نه کاری نه پیشرفتی نه امیدی همش تو خونه ام دلم گرفته کاش یکی بود کمکم میکرد وقتی کوچک تر بودم رفتم کلاس خیاطی ولی نتونستم چرخ بخرم اونم از یادم رفته

هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو.            فقط بانوان نظر بدن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی که بوده توی مسیر زندگیت، قطعا بدون خواست خدا نبوده پس خیر بوده. اگه شما اون درسی که باید رو ازش بگیری و برای رشد خودت ازش استفاده کنی حالت خوب میشه و خیرش رو درک میکنی که عه در این بود. پس خودتو سرزنش نکن

هنوزم مسیر تموم نشده، در مسیری، ببین چی حالت رو خوب میکنه و انجامش بده. همه تغییری از دست این آدمیزاد سمج برمیاد

پیوسته در تلاش برای بازگشت به اصل🤍🌀

سی و دونمیتونم دیگه مسئولیت کامل دو تا بچه رو دوشمه

عزیزم تاپیکاتو خوندم خیلی ناراحت شدم ایشالا خدا خودش به زندگیت یه نوری بتابونه 🥲♥️

آدم تا وقتی مجرده مثل من هزار تا رویا و آرزو داره برای ازدواجش...

خیلی سخته 🥲

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

هرچی که بوده توی مسیر زندگیت، قطعا بدون خواست خدا نبوده پس خیر بوده. اگه شما اون درسی که باید رو ازش ...

الان خیلی زور و توان میخواد

دیگه کجا بشینم درس بخونم مسئولیت کامل بچه هام با منه

به عقده ی بچگیام براشون لباس خوب میخرم کلی کتاب خریدم کتابخون بشن کلاس زبان و موسیقی میبرمشون

مشکلی داشته باشن از کلی جا مطالعه میکنم تا حل بشه

ولی خودم ...

کاش ینفر اینکارا رو برا من میکرد

دختربچه درونم داغونه کتک خورده و زخمیه (برام کفش و لباس نمیخریدن از لباسام خجالت میکشیدم عقده شد برام... تا یه کتاب غیردرسی دستم میدیدن سرکوفت میزدن ....چقدر دلم میخواست نقاشی بلد بودم یا یه ساز....چقدر بابام باهام بدرفتاری کرد تحقیرم کرد...چقدر مامانم دوسم نداشت فقط یسره در حال جدال با مادرشوهرش بود برام وقت نمیذاشت...)

عزیزم تاپیکاتو خوندم خیلی ناراحت شدم ایشالا خدا خودش به زندگیت یه نوری بتابونه 🥲♥️آدم تا وقتی مجرده ...

تروخدا خیلی مواظب باش

اول تکلیفتو با خودت مشخص کن ببین از زندگی چی میخوای

خودتو دوست داشته باش

خیلی خیلی دقت کن توتصمیماتت برا ازدواج برا زندگی برا همچی