2777
2789
یکی دوتا دوس داره ک کم کم دارن از راه بدرش میکنن و اینکه کم کم ب ی چیزی کسی علاقه پیدا میکنه شمام در ...

چرا هرکار می کنیم جدا نمیشن، مادرم دیگه پیر شد از دست شوهر ظالم و بچه ها..

چیکار کنیم

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
یکی دوتا دوس داره ک کم کم دارن از راه بدرش میکنن و اینکه کم کم ب ی چیزی کسی علاقه پیدا میکنه شمام در ...

سلام عزیزم میشه بگی ر کی میاد برا اشتی و الان داره چیکار میکنه ناراحتع یانه

-قلبم‌ دوسش داشت مغزم ازش متنفربود.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا هرکار می کنیم جدا نمیشن، مادرم دیگه پیر شد از دست شوهر ظالم و بچه ها.. چیکار کنیم

قران بهترین راهه ک میتونم توسیه کنم براتون تا چند موقعه شاید اثری نکنه ولی بعد کم کم اثر میزاره

قران بهترین راهه ک میتونم توسیه کنم براتون تا چند موقعه شاید اثری نکنه ولی بعد کم کم اثر میزاره

قرآن میخوانیم سه دور به نیت امامان مادرم ختم کرد.

سوره محمد، مومنون، اعلی و دوتا سوره آیه چله گرفتند

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
قرآن میخوانیم سه دور به نیت امامان مادرم ختم کرد. سوره محمد، مومنون، اعلی و دوتا سوره آیه چله گرفتن ...

انشالله درست میشه ولی مواظب داداشت باشین ک داره گمراه میشه

انشالله درست میشه ولی مواظب داداشت باشین ک داره گمراه میشه

زورمون بهش نمیرسه، اصلا خونه نمیاد به هیچ عنوان، 60 روز